Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un parior român a dat lovitura şi s-a umplut de bani! Scenariul SF prin care bărbatul a reuşit să câştige 2 milioane de euro | FOTO

Un parior român a dat lovitura şi s-a umplut de bani! Scenariul SF prin care bărbatul a reuşit să câştige 2 milioane de euro | FOTOgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Un parior din România a dat lovitura, după ce a mizat pe un scenariu de neimaginat şi a obţinut un câştig de ordinul milioanelor de euro. Este cel mai mare câştig înregistrat în România, pe o singură combinaţie.

Un parior român a dat lovitura şi s-a umplut de bani! Scenariul SF prin care bărbatul a reuşit să câştige 2 milioane de euro | FOTO

Un bărbat din localitatea Horezu, judeţul Vâlcea, în vârstă de 30 de ani, a câştigat o sumă de scenariu SF: 9,76 milioane de lei, echivalentul a 2 milioane de euro, informează Tribuna Vâlceană.

Tactica pe care a mizat şi care i-a garantat acest câştig istoric este următoare: a mizat pe 30 de bilete repetate a câte un leu fiecare, pe care a pus câte 30 de meciuri. 

Câştigul iniţial al jucătorului a fost de 15 milioane de lei, dar după impozitarea de 40% din acesta, bărbatul va rămâne în mână cu până la două milioane de euro!

Scenariul de care a fost capabil jucătorul vâlcean este total inedit. Experţii în domeniul pariurilor susţin că un asemenea episod este aproape imposibil, întrucât şansele de a câştiga un bilet la întâmplare, cu 30 de meciuri cu cote imense şi de a copia biletul respectiv de 30 de ori sunt de neimaginat.

Totuşi, bărbatul din judeţul Vâlcea a reuşit să fie excepţia care confirmă regula, iar acum este mai bogat cu două milioane de euro.

Mai mult, acesta va fi invitat la televiziunea naţională din localitatea Horezu, după ce ar mai fi avut câştiguri consistente din pariuri şi în anii trecuţi.

”Se vorbeşte prin tot Horezul despre marele câştigător. Se pare că a lucrat la spital. Va veni şi la televiziunea naţională la noi în oraş.

Chiar eu i-am pus biletul în mână. Băiatul are în jur de 30 de ani. El joacă de ani buni aici. A mai câştigat, în trecut, sume destul de frumoase”, a declarat un reprezentat al casei de pariuri unde marele câştigător a reuşit imposibilul.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportivebilet castigator 

viewscnt
Articole similare