Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a ajuns Brito, fotbalistul care nu a confirmat în Liga 1 la Dinamo. Este rezervă şi la actuala echipă

Unde a ajuns Brito, fotbalistul care nu a confirmat în Liga 1 la Dinamo. Este rezervă şi la actuala echipă
Comentarii

Brito, aripa dreaptă pe care Dinamo a transferat-o în iunie 2019, după o experienţă în Grecia, s-a întors acum in Portugalia, unde joaca în liga secundă.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a jucat doar 4 meciuri în Liga 1 pentru Dinamo, ultima dată într-un meci pierdut cu scorul de 1-4 în faţa Craiovei.

El a semnat din postura de jucător liber de contract cu formaţia de ligă secundă din Portugalia, Academica de Coimbra, formaţie la care Andre Villas Boas şi-a început practic cariera de antrenor.

Nici în liga a doua din Portugalia însă, Brito nu pare să se impună. Fostul jucător de la Dinamo a bifat doar două meciuri în Liga Pro, şi de fiecare dată a fost rezervă. El a intrat timp de 10 minute  în remiza cu Mafra şi pentru 18 minute în victoria de pe teren propriu cu Penafiel. În alte două meciuri, Brito nu a fost inclus în lot, iar în partidele pierdute de echipa sa la Nacional şi Feirense a fost doar rezervă neutilizată.

Pe numele său complet Armindo Rodrigues Mendes Furtado, "Brito" a mai jucat în cariera sa la echipe ca Barreirense, Lagoa, Torreense, Gil Vicente, Boavista, Maritimo sau Xanthi Skoda.

Este internaţional din Insulele Capului Verde, naţională pentru care a jucat doar două meciuri.

Afla mai multe despre: brito 

viewscnt
Articole similare