Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova are probleme în atac din cauza accidentărilor! Ce spune Reghecampf despre aducerea unui nou vârf

Universitatea Craiova are probleme în atac din cauza accidentărilor! Ce spune Reghecampf despre aducerea unui nou vârf
Comentarii

Elvir Koljic a suferit o nouă accidentare gravă, iar Universitatea Craiova are iar probleme în atac.

Universitatea Craiova avea ca obiectiv câştigarea campionatului înaintea acestui sezon, dar a fost nevoită să îşi tempereze aşteptările încă de la jumătatea sezonului.

Din octombrie 2021 până în ianuarie 2022, oltenii au trecut printr-o serie de şapte meciuri fără victorie, ajungând să îşi propună să prindă play-off-ul.

Forma elevilor lui Reghecampf s-a îmbunătăţit în noul an, însă echipa are din nou probleme, înaintea ultimelor meciuri din sezonul regular.

Afectată de accidentări, Universitatea Craiova din nou nu se poate baza pe Koljic, dar nici pe Houri sau Nistor.

Laurenţiu Reghecampf rămâne fără opţiuni în atac, iar, în cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu FC U Craiova, a fost întrebat dacă plănuieşte să aducă alţi jucători.

Ce spune Reghecampf despre aducerea unui nou atacant la Universitatea Craiova

Antrenorul din Bănie a răspuns ferm că nu va mai face alte mutări şi că se bazează pe jucătorii pe care îi are deja la dispoziţie.

Houri? El nu mai revine în acest sezon. Pentru el s-a terminat. Valerică este bine, se pregăteşte zi de zi. Sperăm să revină cu echipa de săptămâna viitoare.

Dan Nistor a intrat în programul echipei şi probabil va fi cu noi la meciul de luni. Marius Constantin revine de astăzi sau mâine.

Problema cea mare e la Koljic, care o să fie absent o perioadă mai lungă. Vom vedea (n.r. dacă va prinde minute Atanas Trică în meciul cu FC U Craiova).

În momentul de faţă avem o problemă pe această poziţie. Koljic este încă accidentat, probabil lipseşte o perioadă mai lungă. Dacă o să am nevoie o să apelez la el, am încredere în el.

(n.r. dacă vor mai face un transfer până la finalul perioadei de mercato) Nu e o problemă foarte gravă în momentul de faţă, pentru că am la dispoziţie jucători foarte buni, pe care mă bazez”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare