Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova transferă un jucător cu 600.000 de euro. Rotaru: ”Era singurul lor fotbalist de valoare”

Universitatea Craiova transferă un jucător cu 600.000 de euro. Rotaru: ”Era singurul lor fotbalist de valoare”
Comentarii

Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova, a anunţat că va plăti 600.000 de euro pentru transferul unui jucător.

Universitatea Craiova este unul dintre puţinele cluburi din Liga 1 care investesc bani în transferuri. Clubul din Bănie şi-a făcut un obicei din a vinde pe sume importante şi foloseşte o parte din aceşti bani pentru transferuri.

Mihai Rotaru a anunţat că va plăti 600.000 de euro pentru un mijlocaş central ofensiv, în contextul în care de pe acea poziţie a plecat Alex Cicâldău. Internaţionalul român a fost transferat de Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro.

Transfer de 600.000 de euro la Universitatea Craiova: ”O să activăm clauza”

Şefii Universităţii Craiova au căutat soluţii pentru postul de mijlocaş central după ce l-au vândut pe Alex Cicâldău la Galatasaray. Unul dintre cele mai interesante transferuri a fost cel al lui Lyes Houri.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a venit sub formă de împrumut de la Fehervar, mutare pentru care oltenii au plătit deja 100.000 de euro.

Houri a impresionat deja la Universitatea Craiova, unde a adunat 5 apariţii, un gol şi un assist şi Mihai Rotaru spune că va activa clauza pentru un transfer definitiv, afacere care-l costă încă 500.000 de euro.

„Houri, da, o să îl luăm definitiv. Undeva la 100.000 de euro (n.r. suma pe care a plătit-o pentru împrumut). Tocmai din acest motiv am plătit mai mult.

Suma de transfer este undeva la 500.000 de euro. O să activăm clauza de transfer. Cu totul undeva la 600.000 – 700.000 de euro ne costă

El a jucat în campionatul Ungariei, nu e un campionat uşor. Când l-au cedat la Ferencvaros au fost multe comentarii negative că era singurul al lor de valoare.

E un jucător antrenat, a venit să joace imediat, e pregătit”, a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

În vârstă de 25 de ani, Lyes Houri a fost descoperit de Gică Hagi, care l-a transferat la Viitorul în vara lui 2018, de la echipa secundă a lui Lens.

După 3 sezoane petrecute la malul mării, Lyes Houri a fost transferat de Fehervar, care a plătit 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: houri 

viewscnt
Articole similare