Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Florin Tănase a semnat cu Steaua pe 5 ani. Primele imagini şi reacţii: "Steaua este un club uriaş". Cine este noul transfer al vicecampioanei şi ce număr va purta

UPDATE | Florin Tănase a semnat cu Steaua pe 5 ani. Primele imagini şi reacţii: "Steaua este un club uriaş". Cine este noul transfer al vicecampioanei şi ce număr va purtagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dolce Sport şi www.dolcesport.ro v-au oferit imagini exclusive cu Florin Tănase la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru numărul 1.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a venit direct de la Sibiu, acolo unde s-a antrenat în această dimineaţă, şi poartă în aceste momente discuţiile finale cu Gigi Becali şi cu Mihai Stoica, după care va semna cu Steaua.

"Totul este o formalitate", a spus patronul Stelei pentru Dolce Sport.

1,5 milioane de euro este suma pe care Steaua o va plăti către Viitorul pentru Florin Tănase, iar Viitorul va păstra 25% din drepturile federative ale jucătorului privind următorul transfer, a aflat Dolce Sport.

16 goluri a marcat Florin Tănase sezonul trecut pentru Viitorul, în 35 de partide

6 pase de gol a reuşit Tănase sezonul trecut pentru Viitorul

10.000 de euro va fi salariul lunar încasat de Tănase


Vezi imaginile in VIDEO!

-------------------

UPDATE | Ora 19:00 | Negocierile finale se poartă acum, la birourile de la Arcom, acolo unde s-au deplasat atât jucătorul, însoţit de impresarul Pietro Chiodi, cât şi Valeriu Argăseală şi Mihai Stoica.

Arcom este clădirea unde FC Steaua are birourile, după ce a fost dată afară din Ghencea. Imobilul se află pe Calea Plevnei.

-------

UPDATE | Ora 20:25 | Florin Tanase a semnat cu Steaua. Vezi mai jos imagini!

"Sunt foarte fericit pentru faptul ca m-am transferat la Steaua, deoarece este un club urias, care se lupta in fiecare an pentru castigarea de trofee. Sper sa am evolutii bune si sa nu dezamagesc conducerea, noii colegi si suporterii. Forza Steaua!", a spus Tănase, potrivit site-ului Stelei, steauafc.com.

Atacantul in varsta de 21 de ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane si va purta tricoul cu numarul 7, eliberat in aceasta vara dupa plecarea lui Alexandru Chipciu.

Cine este Florin Tanase

Florin Tanase este un atacant nascut pe 21 decembrie 1994, la Gaesti.

A inceput fotbalul la LPS Viitorul Pitesti, de unde a fost transferat, in 2010, la Academia Gheorghe Hagi. A ajuns in lotul primei echipe in vara lui 2013, dar a fost imprumutat, in acel sezon, pentru sase luni, la FC Voluntari.

Odata cu revenirea la echipa lui Gheorghe Hagi, a inceput sa joace constant, adunand, pana in prezent, 86 de partide, 24 de goluri si 14 pase de gol in Liga 1, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si preliminariile UEFA Europa League.

De asemenea, a strans 3 partide in tricoul echipei nationale.

 Galerie foto

viewscnt
Articole similare