Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează transferul anului pentru o echipă din România? Cine l-a ofertat pe Budescu

Urmează transferul anului pentru o echipă din România? Cine l-a ofertat pe Budescu

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu s-a transferat la FC Voluntari, dar a primit o ofertă şi de altă echipă din România.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu s-a despărţit în această iarnă de FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să reducă bugetul de salarii.

Talentatul mijlocaş n-a avut timp să se plictisească şi imediat a primit mai multe oferte. S-a transferat la FC Voluntari, însă a primit o propunere şi de la o altă echipă din România.

Urmează transferul anului pentru o echipă din România?

Constantin Budescu este în continuare un jucător foarte apreciat şi este considerat un fotbalist care poate face diferenţa prin talentul său.

După despărţirea de FCSB, mijlocaşul de ani a surprins însă şi a ales oferta de la FC Voluntari. Budescu a fost în negocieri foarte avansate cu Sepsi şi a fost aproape să semneze, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi a semnat cu Voluntari.

Un argument care a cântărit foarte mult a fost că Voluntari este foarte aproape de Ploieşti, unde este stabilită familia lui Constantin Budescu.

Însă Constantin Budescu a avut şi o altă ofertă. Petrolul Ploieşti, echipa sa de suflet, i-a făcut o propunere de transfer în această iarnă.

Constantin Budescu le-a transmis însă că ar prefera să continue să joace în prima ligă, dar le-a transmis celor de acolo că este dispus să semneze dacă echipa va reuşi să promoveze.

Întrebat despre această variantă, Nicolae Constantin - antrenorul Petrolului - spune că regretă că Budescu n-a semnat încă din această iarnă. Totuşi, a lăsat o portiţă deschisă pentru finalul sezonului:

”Cam mulţi de dacă, a fost pe listă acum. Din păcate, şi-a ales altceva. Să ne vedem promovaţi şi apoi discutăm despre Budescu”, a spus Nicolae Constantin.

Cu un avans de 7 puncte faţă de locul 2, Petrolul Ploieşti este considerată principala favorită la promovarea în Liga 2.

Totul se va decis însă în play-off-ul Ligii 2, unde situaţia a devenit şi mai interesantă după transferurile făcute în această iarnă de FC Hermannstadt şi Universitatea Cluj, echipe care şi-au propus, de asemenea, promovarea.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare