Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA, după chipul şi asemănarea lui Rednic: ”Nu CFR a câştigat meciul, noi l-am pierdut. Suntem o echipă care pasăm sau încercăm să pasăm”

UTA, după chipul şi asemănarea lui Rednic: ”Nu CFR a câştigat meciul, noi l-am pierdut. Suntem o echipă care pasăm sau încercăm să pasăm”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit cu CFR Cluj, în runda secundă a noului sezon din Superligă.

UTA Arad a pierdut, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 1-3, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Clujenii sunt noii lideri ai campionatului, cu şase puncte din două meciuri.

Marcatorii au fost Bîrligea (29), Carp (autogol 40) şi Yeboah (85) pentru CFR Cluj, respectiv Cooper (27) pentru UTA.

UTA, după chipul şi asemănarea lui Rednic: ”Suntem o echipă care pasăm sau încercăm să pasăm”. Când vor veni şi victoriile pentru arădeni

La finalul meciului, Mircea Rednic a subliniat faptul că este dificil de a închega o echipă competitivă dintr-un lot care a suferit multe schimbări în această perioadă de vară.â

Totodată, antrenorul arădenilor a vorbit şi despre meciurile europene ale echipelor româneşti în acest sezon.

”Am dat gol şi încă ne bucuram. Păcat că atunci când joci cu echipe de genul celor de la CFR, cu jucători care au experienţă şi calitate, faci o greşeală şi iei gol.

Păcat că ne-am relaxat când nu trebuia să ne relaxăm. Când greşeşti cu echipe bune, plăteşti. Sunt supărat pe toată lumea. Când pierdem, pierdem cu toţii. Nu CFR a câştigat meciul, noi l-am pierdut.

Suntem o echipă care pasăm sau încercăm să pasăm. Am încercat şi în repriza a doua, pe un teren impracticabil. 

Dacă vorbim de răbdare după abia două etape... Jumătate de echipa a fost schimbată în această vară, e nevoie de timp. În două trei săptămâni echipa va arăta mult mai bine din punct de vedere fizic”, a declarat Rednic, după meci.

La capătul primelor două etape, UTA Arad a acumulat un singur punct din şase posibile.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare