adplus-dvertising
You are here:

"V-a propus Becali să veniţi la FCSB?". Dragomir, răspuns pentru revenirea în fotbal: "I-am făcut o sugestie" | EXCLUSIV

"V-a propus Becali să veniţi la FCSB?". Dragomir, răspuns pentru revenirea în fotbal: "I-am făcut o sugestie" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre relaţia pe care o are cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali. De asemenea, "Oracolul" a răspuns fără să ezite despre momentul în care ar primi o ofertă din partea FCSB.

"V-a propus Gigi Becali să veniţi la FCSB?". Dumitru Dragomir, detalii despre relaţia dintre cei doi

Într-un interviu acordat Orange Sport, Dumitru Dragomir i-a făcut "portretul" lui Gigi Becali. Cei doi se cunosc de aproximativ 50 de ani şi au avut o relaţie cu bune şi cu rele de-a lungul timpului. 

Deşi în spaţiul publicat s-au atacat în mai multe rânduri, fostul şef de la LPF a recunoscut că a rămas prieten cu Gigi Becali, despre care a spus în trecut că l-a ajutat să fure Steaua, în cadrul unei emisiuni. 

Acum, cei doi se intersectează în afaceri, dar nu le fac împreună, iar Dumitru Dragomir a explicat care e motivul. 

"Acum 50 de ani l-am cunoscut, când nu era pricopsit, dar bani avea. Eu cu Gigi Becali ba am fost certaţi, ba am fost asta.... Eu sunt prieten cu Gigi Becali. Am fost aproape de el şi la necazuri, şi la bucurii. Cu Gigi Becali nu te poţi înţelege niciodată. Se face doar ce vrea el. Nimeni, nici familia, nimeni. Dacă i se pune în cap ceva, face cu orice risc. La el nu există om care să-l convingă de ceva. Îi spui, zice da, da şi face nu.

Convingerea mea e că ascultă de mama dânsului, dar numai despre problemele religioase, nu despre altceva. Gigi Becali nu poate să asculte de cineva. Gigi este o legendă şi cu asta am terminat. Este o legendă, reţineţi ce vă spun. 

Păi, ce, numai cu el (n.r. - s-a certat)? Şi cu Giovanni şi seara jucam poker sau mergeam la mese. Una-i una, alta-i alta. Poate ne certăm pe business-uri", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Cu o experienţă îndelungată în fotbalul românesc din postura de conducător, Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă Gigi Becali i-a propus să ocupe un post la FCSB. 

Dragomir a infirmat şi a susţinut că nu ar lucra niciodată cu afaceristul la FCSB, deşi i-a oferit sugestii de-a lungul timpului. Una dintre ele a fost să-l transfere pe Rareş Ilie, plecat în această vară de la Rapid Bucureşti în Ligue 1, la Nice. 

"(n.r. - V-a propus Gigi Becali să veniţi la FCSB?) Nu. Nu mă duceam, pentru că eu nu pot să fiu subordonat. Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Poate că i-am făcut câte-o sugestie, dar nu ţine cont de nimic. 

I-am spus să-l ia pe Rareş Ilie şi nu l-a luat. Mai e unul, l-au avut ei. Un mijlocaş care a fost şi la Voluntari. E la Mititelu, dar nu dau nume, că poate îl deranjez pe Mititelu", a mai spus fostul şef din fotbalul românesc pentru Orange Sport. 

viewscnt
Articole similare