Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”V-aţi bucurat să vedeţi că Dan Petrescu a plecat de la CFR?” Reacţia lui Mihai Stoica: ”Au avut un singur eşec major” | EXCLUSIV

”V-aţi bucurat să vedeţi că Dan Petrescu a plecat de la CFR?” Reacţia lui Mihai Stoica: ”Au avut un singur eşec major” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat la plecarea lui Dan Petrescu de pe banca lui CFR Cluj,

Gruparea din Gruia a anunţat oficial despărţirea de Dan Petrescu printr-o postare publicată pe pagina oficială de Facebook, în data de opt iunie.

La doar o zi după, Jeonbuk a oficializat numirea ”Buruscului” pe banca echipei. CFR Cluj a ratat titlul de campioană după hegemonia care a durat cinci ani, dar se va mulţumi cu participarea în sezonul următor de UEFA Conference League.

”V-aţi bucurat să vedeţi că Dan Petrescu a plecat de la CFR?” Reacţia lui Mihai Stoica: ”Au avut un singur eşec major”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica a evitat să dea un răspuns concret în momentul în care a fost întrebat dacă s-a bucurat când a aflat că Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului nu consideră că ratarea titlului a fost marele eşec al sezonului pentru CFR, ci dubla manşă din primul tur al calificărilor pentru UEFA Champions League, cu Pyunik Erevan.

Dan Udrea: V-aţi bucurat să vedeţi că Dan Petrescu a plecat de la CFR?

MM Stoica: A fost anul trecut şi nu CFR a luat campionatul, l-a luat Hagi.

Dan Udrea: Este bine pentru FCSB că a plecat Dan Petrescu?

MM Stoica: Depinde cine o să fie, nu ştiu, habar n-am. Depinde cine o să fie antrenor, ce mutări se vor face, sunt foarte multe variabile şi nu am de unde să ştiu dacă este o mutare care poate să nască un progres la CFR sau nu.

Bogdan Cosmescu: Nu o înţeleg pe CFR. Nu poţi câştiga campionatul an de an. Este echipa din Europa cu cele mai multe meciuri. Ţi se pare că sezonul lui CFR este ratat complet? A prins primăvara europeană, este o performanţă.

Dan Udrea: Dacă te raportezi la bugetul de salarii, e un eşec. Pentru că e diferenţă mare între CFR şi următoarele în clasamentul ăsta.

MM Stoica. Eu zic că a avut un singur eşec major: Pyunik. Titlul nu poţi să îl iei tot timpul. Jocul a fost inferior celui de acum un an. 

CFR Cluj a fost eliminată în primul tur al calificărilor pentru Champions League de Pyunik Erevan, campioana Armeniei. ”Feroviarii” au fost învinşi la lovituri de departajare, după ce meciul din tur de la Erevan s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Afla mai multe despre: fcsbcfr 

viewscnt
Articole similare