Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va rata Tavi Popescu convocarea la naţională din pricina declaraţiilor lui Becali? Răspunsul lui Edi Iordănescu

Va rata Tavi Popescu convocarea la naţională din pricina declaraţiilor lui Becali? Răspunsul lui Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

În urma prestaţiilor de senzaţie reuşite de Tavi Popescu în 2022, Gigi Becali a pus presiune pe Edi Iordănescu să îl convoace pe fotbalistul FCSB-ului la naţională.

Tavi Popescu a ”explodat” după reluarea Ligii 1 şi a devenit unul dintre cei mai în formă fotbalişti din campionatul intern.

Jucătorul FCSB-ului a înscris trei goluri în cele nouă partide disputate în acest an, toate de senzaţie, şi a fost decisiv în mai multe rânduri pentru formaţia pregătită de Toni Petrea.

Tânărul fotbalist se remarcase şi în prima parte a campionatului, dar s-a ridicat la un nou nivel în 2022, care l-a adus în atenţia echipei naţionale.

Gigi Becali afirma că dacă perla sa nu va fi convocată la prima acţiune a noului selecţioner, înseamnă că Edi Iordănescu ”nu ştie fotbal”.

Această declaraţie l-ar fi deranjat pe fostul antrenor de la FCSB, însă Iordănescu jr. ar fi oricum dornic să îl convoace pe Popescu, iar acum a confirmat că nu va lăsa cauze externe să îi afecteze decizia.

Vorbind despre declaraţiile făcute prin presă de diverşi patron, noul selecţioner a afirmat că va da atenţie doar prestaţiilor jucătorilor, nu şi afirmaţiilor pe care le fac conducătorii de club.

Va rata Tavi Popescu convocarea la naţională din pricina declaraţiilor lui Becali?

Declaraţiile (n.r. patronilor) mă interesează mai puţin, mă interesează ce văd etapă de etapă, informaţiile pe care mi le culeg, pentru că sunt în contact şi cu cluburile, şi cu antrenorii.

Ieri am vorbit cu doi antrenori din Liga 1 şi săptămâna trecută, încerc să îmi iau cât mai multe informaţii.

Împreună cu stafful facem o muncă completă din multe puncte de vedere, inclusiv de teren, monitorizare, scouting şi încercăm să fim cât mai bine informaţi.

Aşa că, pe teremen scurt, poate să ne scape un jucător, dar pe termen mediu, lung, atunci când el confirmă şi arată calitate şi valoare, cu siguranţă nu avem cum sa îl omitem”, a declarat Edi Iordănescu.

Iordănescu jr. va debuta pe banca echipei naţionale pe 25 martie, cu ocazia unui amical împotriva Greciei, care se va ţine pe stadionul Steaua.

Apoi, ”tricolorii” vor disputa un alt amical, în deplasare, împotriva Israelului, programat pe 29 martie.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare