Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul interzis al lui Mario Camora: ”L-aş aduce pe Octavian Popescu la CFR”. Căpitanul campioanei propune şi două ”ţinte” mai accesibile

Visul interzis al lui Mario Camora: ”L-aş aduce pe Octavian Popescu la CFR”. Căpitanul campioanei propune şi două ”ţinte” mai accesibile

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora a dezvăluit trei jucători pe care i-ar aduce la CFR Cluj, în frunte cu perla fobalului românesc, Tavi Popescu.

Gigi Becali a dat o reală lovitură prin aducerea lui Tavi Popescu la FCSB, însă nici latifundiarul nu îşi putea imagina cât de rapid va da tânărul fotbalist randament şi ce randament.

Jucătorul ratat de Universitatea Craiova, deşi la avut în propria ogradă, a început să joace la Bucureşti încă din sezonul trecut, dar în actuala stagiune s-a impus cu adevărat.

Internaţionalul român de tineret a marcat câteva goluri incredibile în Liga 1 şi a impresionat prin pasele şi driblingurile sale.

Gigi Becali îl vede deja drept cel mai mare fotbalist român din toate timpurile şi visează să ia zeci de milioane pentru serviciile sale.

Echipele din Liga 1 regretă că nu i-au luat faţa FCSB-ului cu transferul jucătorului crescut de Regal Bucureşti, aceeaşi academie unde s-a dezvoltat şi Radu Drăguşin.

Visul interzis al lui Mario Camora

Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, a recunoscut că i-ar fi plăcut ca Tavi Popescu să fie jucătorul campioanei, dar Neluţu Varga nu are nicio şansă să îl ”fure” de la FCSB.

În schimb, fotbalistul cu şase selecţii pentru echipa naţională a României a făcut şi două propuneri mai realiste pentru CFR, de la alte rivale din Liga 1.

Mario Camora a recunoscut că a fost impresionat de Marius Ştefănescu (Sepsi), fotbalist lăudat şi de MM Stoica, dar şi de Marco Dulca (Chindia), jucătorul crescut de Hagi şi fiul seleceţionerului echipei naţionale de feminin.

L-aş aduce pe Octavian Popescu, un jucător tânăr cu care CFR ar putea face bani. Îmi place şi Ştefănescu de la Sepsi, şi Dulca, un jucător bun care are deja multe meciuri în Liga 1.

Toţi sunt jucători tineri pe care clubul i-ar putea vinde pe bani buni. Avem la echipă nişte tineri care pot avea o carieră frumoasă. Trebuie să fie serioşi la antrenamente”, a declarat Mario Camora, pentru playsport.ro.

În prezent, Octavian Popescu este cotat la doar 1,9 milioane de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: mario camora 

viewscnt
Articole similare