Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a dat lovitura! A transferat un fotbalist cu cifre impresionante şi îşi freacă mâinile de bucurie: ”L-am găsit prin ajutor divin” | EXCLUSIV

Valeriu Iftime a dat lovitura! A transferat un fotbalist cu cifre impresionante şi îşi freacă mâinile de bucurie: ”L-am găsit prin ajutor divin” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a început să spere. După un sezon regular dezastruos, în care moldovenii au terminat pe ultimul loc, cu doar trei victorii în 30 de etape, trupa lui Valeriu Iftime a înregistrat două succese din patru meciuri în play-off şi a părăsit, cel puţin pentru moment, locurile ce vor retrograda direct la finalul campionatului.

Ultima izbândă a lui FC Botoşani a fost în meciul cu FCU Craiova 1948, de pe teren propriu, câştigat cu 4-1. Deşi scorul poate indica o partidă în care a existat o singură echipă pe teren, situaţia a fost alta.

Oltenii au condus la pauză cu 1-0, după un joc foarte slab prestat de Botoşani, însă trupa lui Bogdan Andone a arătat o altă faţă în actul secund, ajutată şi de eliminarea lui Aurelian Chiţi din minutul 70.

Cine este jucătorul care l-a dat pe spate pe Valeriu Iftime. Finanţatorul Botoşaniului exultă: ”L-am găsit prin ajutor divin”

La finalul partidei, Valeriu Iftime a vorbit la superlativ despre antrenorul Bogdan Andone, dar nu a uitat să îşi felicite şi jucătorii, mai ales pentru prestaţia din repriza a doua.

Finanţatorul grupării moldave l-a remarcat în mod special pe Enzo Lopez, poate cel mai bun jucător al Botoşaniului din 2024. Argentinianul, venit în această iarnă în nodrul Moldovei, a izbutit o dublă în meciul cu FCU şi a ajuns la şase reuşite în 11 partide în tricoul roş-alb-albastru.

Într-un interviu acordat pentru Orangesport.ro, Valeriu Iftime a explicat cum a reuşit să îl transfere pe Enzo Lopez la FC Botoşani. Înainte de a veni în România, argentinianul evolua în prima ligă din Ecuador, la Deportivo Cuenca.

”(n.r. Cum l-aţi găsit pe Enzo Lopez?) L-am găsit prin ajutor divin. (n.r. râde) L-a găsit Bogdan. Avem un impresar special. Este o mare surpriză! Dacă nu retrogradăm vă spun tot, cum l-am adus pe Bogdan pe Botoşani şi pe aceşti jucători.

Este o persoană foarte-foarte cunoscută şi dragă fotbaliştilor din România, este un mare antrenor din România, care mi-a spus că îmi dă soluţii ca să nu retrogradez”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

În următoarea etapă, FC Botoşani se va deplasa pe terenul lui Hermannstadt. Roş-alb-albaştrii au două victorii în patru meciuri de play-out şi sunt pe 14, cu 17 puncte. 

  • Enzo Lopez (26 de ani) este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botoşanifcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare