Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Bogdan Andone să-şi trezească jucătorii la pauza meciului FC Botoşani 4-1 FCU Craiova 1948: ”Am avut un discrus mai dur”

Cum a reuşit Bogdan Andone să-şi trezească jucătorii la pauza meciului FC Botoşani 4-1 FCU Craiova 1948: ”Am avut un discrus mai dur”

Superliga

Comentarii

Bogdan Andone a tras concluziile după ce FC Botoşani a învins-o pe FCU Craiova 1948, scor 4-1. Graţie acestui succes, moldovenii au scăpat, cel puţin pentru moment, de poziţiile ce vor retrograda direct la finalul sezonului.

”O victorie importantă, sunt trei puncte extrem de importante. Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitudinea şi credinţa pe care au avut-o că pot întoarce rezultatul. Vreau să le mulţumesc suporterilor că ne-au susţinut şi ne-au împins de la spate. Sunt sigur că împreună ne putem realiza obiectivul. 

Sunt momente şi momente, în prima repriză am fost sub rezultat, dar în repriza a doua am reuşit să revenim. La pauză am avut diferite discursuri, astăzi am fost puţin mai dur, mai agresiv cu ei. Trebuia să fim mai implicaţi şi trebuia să punem mai multă presiune pe adversari. În repriza a doua am făcut aceste lucruri foarte bine. 

Înainte de antrenamentul oficial i-am chemat pe băieţi şi am avut un discurs foarte scurt şi le-am spus că sunt mândru că sunt antrenorul lor, asta a fost ieri”, a spus Bogdan Andone, după FC Botoşani 4-1 FCU Craiova 1948.

În următoarea etapă, FC Botoşani se va deplasa pe terenul lui Hermannstadt. Roş-alb-albaştrii au două victorii în patru meciuri de play-out şi sunt pe 14, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: fc botoşanisuperligafcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare