Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, fotografiat alături de Nicuşor Dan când semnează un contract de multe milioane de euro! Afacere importantă în Bucureşti pentru acţionarul de la FC Botoşani

Valeriu Iftime, fotografiat alături de Nicuşor Dan când semnează un contract de multe milioane de euro! Afacere importantă în Bucureşti pentru acţionarul de la FC Botoşani

Diverse

Comentarii

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat, marţi, cele cinci contracte pentru reabilitarea a 210 kilometri de reţea de termoficare, cu finanţare europeană prin POIM. Investiţia are o o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile, a adăugat edilul, iar printre SC Elsaco Electronic SRL, firma deţinut de Valeriu Iftime, a câştigat un contract.

Valeriu Iftime se ocupă atât de pasiunea sa din fotbal, FC Botoşani, dar şi de afaceri, iar recent a câştigat un contract important în Bucureşti. 

SC Elsaco Electronic SRL, compania deţinută de Valeriu Iftime, va lucra la trei dintre loturi prin care se va reabilita reţeaua de termoficare din Bucureşti. 

Nicuşor Dan: "Am semnat astăzi cele cinci contracte pentru reabilitarea a 210 km reţea de termoficare"

„Am semnat astăzi, 1 noiembrie, împreună cu reprezentanţii companiilor câştigătoare ale licitaţiei, cele 5 contracte pentru reabilitarea a 210 km reţea de termoficare, cu finanţare europeană (POIM). Este cea mai mare investiţie în termoficare din acest mandat, cu o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile”, a precizat Nicuşor Dan, potrivit unei postări de marţi pe pagina sa de Facebook.

Compania câştigătoare pentru Lotul 1 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 2 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 3 este Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) -  CONSIX CONSTRUCTII SRL, pentru Lotul 4 - Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) -  CONSIX CONSTRUCTII SRL şi pentru Lotul 5 - Asocierea SC ENERGOMONTAJ SA (Lider) - SC ELSACO ELECTRONIC S.R.L (asociat) – SICOR SRL (asociat) - IPCT INSTALATII S.R.L.

Afla mai multe despre: valeriu iftimenicusor dan 

viewscnt
Articole similare