Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Van Dijk de România”, pe urmele lui Chiricheş. Internaţionalul i-a impresionat până peste cap pe şefii unui colos din Premier League: ”O mutare grozavă”

”Van Dijk de România”, pe urmele lui Chiricheş. Internaţionalul i-a impresionat până peste cap pe şefii unui colos din Premier League: ”O mutare grozavă”

Stranieri

Comentarii

Un internaţional român este dorit insistent de un club uriaş din Premier League. Comparat cu van Dijk, acesta o poate lua pe urmele lui Vlad Chiricheş şi poate ajunge la formaţia la care căpitanul naţionalei României a fost legitimat câţiva ani.

Jucătorul român despre care este vorba este Radu Drăguşin. Tânărul este comparat de englezi cu olandezul Virgil van Dijk, fundaşul central care a ajuns deja o legendă la Liverpool.

Iar clubul care îl doreşte insistent pe apărătorul român este Tottenham. Directorul sportiv al londonezilor, italianul Fabio Paratici, a fost responsabilizat cu transferurile la echipă în perioada de mercato din ianuarie.

Oficialul lui Tottenham colaborează strâns cu managerul Antonio Conte, iar amândoi au căzut de acord că este nevoie de achiziţii în zona centrală a defensivei lui Spurs.

Drăguşin, pe urmele lui Chiricheş. Cel mai promiţător fundaş român, asaltat de un colos din Premier League: ”O mutare grozavă”

Astfel, una dintre variantele luate în calcul vine din Serie B şi este Radu Drăguşin, fundaşul central de la Genoa fiind remarcat de scouterii lui Conte, care îl urmăresc de mult timp pe român, conform presei din Italia.

”Drăguşin măsoară 1,91 metri şi este comparat cu Virgil van Dijk. Este foarte puternic la duelurile aeriene, confortabil cu mingea la picior, iar Tottenham ar face o mutare grozavă.

Paratici îl cunoaşte, iar Conte este un antrenor de top. Amândoi s-au născut şi au lucrat în Italia, l-ar putea ajuta pe Drăguşin să se adapteze la viaţa din Anglia şi la Premier League”, au anunţat englezii de la tbrfootbal.com.

De altfel, un alt jucător pe care Tottenham îl doreşte din Italia este un coechipier de-al lui Drăguşin de la Genoa, mijlocaşul danez de 21 de ani, Morten Frendrup.

Oficialii finalistei Champions League din 2018 speră să pună mâna pe cei doi jucători tineri din Serie B şi să-i integreze în planurile echipei.

În ceea ce-l priveşte pe Drăguşin, acesta este împrumutat în sezonul actual de Juventus la Genoa, care are şi o opţiune de transfer definitiv.

Apărătorul de 20 de ani, cu o prezenţă în prima reprezentativă a României, a bifat 13 meciuri în acest sezon pentru ”grifoni” şi i-a impresionat pe cei de la Tottenham, care îl vâd ca pe un adevărat star în devenire. 

Cotat la 3,5 milioane de euro, Drăguşin a bifat de-a lungul scurtei cariere 21 de meciuri în Serie A, dar a debutat şi în Champions League, în tricoul lui Juventus.

În cazul unui transfer de răsunet la Tottenham, Radu Drăguşin ar putea-o lua pe urmele lui Vlad Chiricheş, cel care a evoluat timp de doi ani în capitala Angliei (2013-2015).

Afla mai multe despre: dragusinpremier leagueantonio conte 

viewscnt
Articole similare