Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vandalism la miezul nopţii! Sediul lui Mititelu, umplut cu vopsea neagră. Suspecţi: rivalii sau proprii suporteri | FOTO

Vandalism la miezul nopţii! Sediul lui Mititelu, umplut cu vopsea neagră. Suspecţi: rivalii sau proprii suporteri | FOTOgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Rivalitatea dintre FCU Craiova 1948 şi Universitatea Craiova este foarte cunoscută în fotbalul românesc, însă, uneori, se poate trece foarte uşor orice limită a bunului simţ.

Vandalism în miez de noapte la Craiova. Sediul FCU, îmbrăcat în negru

Derby-ul dintre FCU Craiova 1948 şi Universitatea Craiova are loc duminică, 10 martie, de la ora 20:45, în ultima etapă din Superliga României, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Iar duelul oraşului Craiova a început cu mult timp înainte de fluierul de start. Rivalitatea dintre cele două echipe craiovene este arhicunoscută, iar aceasta este alimentată mai ales de suporterii acestora.

Ultima dovadă este actul de vandalism asupra sediului clubului FCU Craiova. Cel mai probabil, suporterii rivalei Universitatea au dorit să-i facă o ”surpriză” lui Adrian Mititelu. Asta dacă nu cumva chiar proprii suporteri au decis să-l ”urecheze” pe omul de afaceri. Poliţia a deschis o anchetă, iar cercetările sunt în curs.

În ceea ce priveşte situaţia din clasamentul Superligii, FCU Craiova 1948 ocupă doar locul 13, cu 31 de puncte, şi recent şi-a schimbat antrenorul, în timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 46 de puncte.

Comunicatul IPJ Dolj cu privire la sediul vandalizat al FCU Craiova

În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior şi pe uşa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanţă lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Adrian Mititelu, despre rivalitatea din oraşul Craiova: ”S-a ajuns la această nebunie, să se urască oamenii între ei”

”Sunt mulţi care doresc asta, foarte mulţi, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuţii, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie aşa, însă nu s-a trecut la o acţiune completă.

Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei (n.r - Olguţa Vasilescu), chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal, am alte chestiuni care au legătură cu activitatea dumneaei, am nişte proiecte imobiliare şi mă lovesc de activitatea primăriei, am nevoie de diverse acte. 

Am închis orice discuţie despre fotbal. E foarte uşor de realizat o fuziune, ambele cluburi sunt SA-uri (n.r. - societăţi pe acţiuni). Juridic, e foarte uşor de rezolvat. Ştiţi foarte bine disensiunile care sunt acolo, ruptura care pare ireparabilă. Sunt multe, nu vreau să spun nişte vorbe acum care să ducă la adâncirea crizei, să spun nişte răutăţi, mă abţin. 

A fost ce a fost, s-a ajuns la această nebunie în Craiova, să se urască oamenii între ei, să nu mai vorbească, ştiu cazuri de fraţi care nu-şi mai vorbesc pe tema asta. 

Eu n-am vrut să dezbin oraşul, am dat totul pentru fotbalul craiovean, chiar dacă am făcut greşeli, n-am vrut să se întâmple chestia asta. E un fapt împlinit acum, poate cu timpul se va rezolva”, declara Adrian Mititelu, conform Sport Total FM, acum ceva timp.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcu craiovauniversitatea craiovacraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare