You are here:

Varga, ordin pentru mutarea-bombă la CFR! Antrenorul străin de top din Europa, contactat pentru negocieri

Varga, ordin pentru mutarea-bombă la CFR! Antrenorul străin de top din Europa, contactat pentru negocieri

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a încercat o mutare-bombă pentru banca tehnică a echipei din Gruia, campioană în ultimele cinci din şase sezoane de Superligă.

Varga, ordin pentru mutarea-bombă la CFR! Antrenorul străin de top din Europa, contactat pentru negocieri

În prezent, CFR Cluj e aproape de a-l numi antrenor principal pe italianul Andrea Mandorlini în locul lui Dan Petrescu, plecat la Jeonbuk Hyundai în Coreea de Sud. Însă, după una dintre cele trei plecări ale "Bursucului", în urmă cu aproximativ doi ani, Nelu Varga a încercat o mutare-bombă.
 
Omul cu banii de la CFR Cluj a dat ordin pentru începerea negocierilor cu Roberto De Zerbi, un alt italian trecut pe la Cluj ca jucător. Aflat pe val, la Sassuolo atunci - acum în Premier League la Brighton, De Zerbi a oferit un răspuns elegant conducerii.
 
În direct la Orange Sport, moderatorul Dan Udrea a scos la iveală tentativa lui Nelu Varga de a-l convinge pe Roberto De Zerbi să vină să antreneze la CFR Cluj. Patronul din Gruia l-a mandatat pe Răzvan Zamfir, om din conducerea clubului, să-l sune pe antrenorul italian pentru a-i propune să vină la CFR Cluj.
 
Deşi a fost avertizat că va primi un refuz, având în vedere ascensiunea carierei lui De Zerbi, Varga a insistat şi s-a lovit de un "nu" elegant al italianului care acum o pregăteşte pe Brighton, după ce a antrenat la Şahtior Doneţk sau Sassuolo.
 
"Acum vreo doi ani s-a discutat. Nelu Varga i-a spus lui Răzvan Zamfir că îl vrea pe De Zerbi (n.r. - antrenor la Brighton acum). Vreau să-l suni, că a fost aici. 'Ştii, De Zerbi nu se poate'. Răzvan Zamfir n-a avut ce să facă. Deja era cariera lui era sus. Ca să fie amabil, De Zerbi le-a spus 'Ştiţi, nu pot acum, poate într-un viitor mai îndepărtat", a spus Dan Udrea, la Orange Sport.
 
Ca jucător, Roberto De Zerbi a îmbracat tricoul lui CFR Cluj între 2010 şi 2012, timp în care strâns 30 de meciuri, opt goluri şi şase pase de gol.
 
În CV-ul de antrenor profesionist, italianul De Zerbi le are pe Darfo Boario, Palermo, Benevento, Foggia, Şahtior, Sassuolo şi Brighton.
 

 

 

Afla mai multe despre: cfr cluj negocieri de zerbinelu varga negocieri de zerbi cfr clujnelu varga robert de zerbicfr cluj roberto de zerbi 

viewscnt
Articole similare