You are here:

Variantă surpriză pentru banca lui FCU Craiova 1948! Antrenorul s-a oferit să preia echipa lui Adrian Mititelu: ”Sunt prezent când are nevoie”

Variantă surpriză pentru banca lui FCU Craiova 1948! Antrenorul s-a oferit să preia echipa lui Adrian Mititelu: ”Sunt prezent când are nevoie”

FCU Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 traversează o perioadă dificilă pe plan sportiv, iar echipa patronată de Adrian Mititelu este în căutarea unui antrenor, după plecarea lui Marius Croitoru.

FCU Craiova 1948 a retrogradat din Superliga la finele sezonului trecut după trei sezoane în elita fotbalului românesc, iar oltenii păreau favoriţi la promovare la începutul stagiunii actuale.

Marius Croitoru a revenit în Bănie, numit în funcţie de Adrian Mititelu, însă nu a confirmat aşteptările conducerii. 

După primele 11 etape, FCU este pe locul 11 în campionat, cu 14 puncte, la 11 lungimi distanţă de liderul Csikszereda, care are şi un meci mai puţin disputat.

În aceste condiţii, promovarea este departe de trupa lui Mititelu, iar alegerea viitorului antrenor pare o mişcare crucială în economia luptei pentru primele locuri.

O glorie a Craiovei vrea să îi dea o mână de ajutor lui Adrian Mititelu: ”Sunt prezent când are nevoie”

Eugen Trică, fostul jucător şi antrenor al echipei lui Adrian Mititelu, a fost invitatul lui Andrei Dumitru la Hall of Fame in Superliga, emisiune ce poate fi urmărită pe canalul de YouTube Orange Sport Romania.

În ultima parte a sezonului precedent, Eugen Trică a pregătit-o pe FCU Craiova 1948, însă nu a reuşit să-i salveze pe olteni de la retrogradare.

Pentru fostul mijlocaş ofensiv a fost al cincilea mandat pe banca trupei de pe Ion Oblemenco şi, deşi a avut dispute în trecut cu Adrian Mititelu, a recunoscut că este dispus să preia din nou banca tehnică a lui FCU Craiova 1948.

”(n.r. Cum aţi caracteriza relaţia cu Adrian Mititelu?) Scopul meu este să-l ajung pe Napoli. El are 14, şi eu am cinci, şi de aia mă uit acum, că au dat antrenorul afară, să vedem...

Relaţia mea cu Adrian Mititelu este una bună, chiar dacă am avut noi conflictele alea pe vremuri, alea s-au şters. 

(n.r. E adevărat că i-aţi spart parbrizul?) Am mai povestit-o... La nervi, ştii cum e, eram şi noi mai mici. 

Noi, oltenii, ne enervăm foarte repede, după care ne pare rău. Ne luăm, ne pupăm şi mergem mai departe.

Acum este foarte bine. Când are nevoie, sunt prezent, dacă nu am angajament. Uite, acum nu am angajament. 

Îmi pare rău de ce se întâmplă. Din păcate am retrogradat cu ei în acele şapte etape. Cred că puteam mult mai mult. Ăsta este oful meu.

În cariera mea de antrenor am întâlnit doar situaţii dificile, doar echipe cu probleme”, a spus Eugen Trică, la Hall of Fame in Superliga.

Pe lista lui Adrian Mititelu se află în acest moment Giovanni Costantino, Ovidiu Burcă şi Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: fcu craiovaliga 2 

viewscnt
Articole similare