Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru dinamovişti. Dan Petrescu va menaja mai mulţi titulari: ”Mai am o zi să mă gândesc”. Butean va debuta pentru CFR

Veste bună pentru dinamovişti. Dan Petrescu va menaja mai mulţi titulari: ”Mai am o zi să mă gândesc”. Butean va debuta pentru CFR

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că se va ţine de cuvânt şi nu va folosi titularii cu Dinamo, deoarece îi va menaja pentru returul cu Maccabi Tel Aviv. În schimb, anunţă că Mihai Butean, prospăt transferat, va fi titular.

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 prima manşă cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 al Ligii Campionilor şi toată atenţia lui Dan Petrescu este acum pe meciul retur. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că va menaja astfel mai mulţi jucători în partida cu Dinamo.

”(Vă ţineţi de plan? Jucaţi cu jucători care au evoluat mai puţin?) Normal aşa va fi. Mai am o zi să mă gândesc. Normal aşa va fi. (Îl vom vedea şi pe Butean?) De la început. Din ce mi-a spus, a zis că a făcut pregătirea cu Astra. Arată foarte bine fizic, plus că nu avem soluţii viabile. Trebuie să risc. Exact cum am făcut şi la Clinceni. Sper să reuşească să facă faţă la un meci de asemenea nivel.

Orice ai face, Dinamo e Dinamo. Meciul este jucat în condiţii speciale, din cauza faptului că la ei antrenorul a păţit ce a păţit la ultimul meci. Deci nu mai e pe bancă la meciul ăsta. La noi, dacă vor fi schimbări foarte multe, din cauză că jucăm între meciurile cu Maccabi, care sunt foarte importante. Deci e foarte greu ca noi să fim 100%, cu echipa cea mai bună. E imposbil să fim cu echipa cea mai bună în teren. Pentru că nu avem pur şi simplu timp să ne refacem pentru meciul de marţi. Avem o echipă care are o vârstă, plus că trebuie să fie şi 3 jucători tineri în lor, ca de obicei.

Dinamo are numai jucători în primul 11 care au jucat în Liga 1, cu experienţă foarte mare. L-au luat pe Bejan, pe Mrzjlak, pe Sin. Iar noi nu o să avem o experienţă cu aşa mare experienţă în teren.

Au câţiva jucători. Îl au pe Montini, Nistor care e accidentat. E mai bine, poate, că e accidentat. Popa poate să decidă un meci. Şi Sorescu îmi place ca jucător. Să vedem dacă Moldoveanu va juca. A marcat ceva goluri la Ploieşti. Până la urmă cred că el va fi tânărul care va fi ales în teren la meciul cu noi. Pentru că a intrat bine şi la ultimul me
ci”, a declarat Dan Petrescu.


 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare