Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste devastatoare pentru o echipă din Liga 1: ”Se vor retrage, erau bani care veneau la echipă”. EXCLUSIV

Veste devastatoare pentru o echipă din Liga 1: ”Se vor retrage, erau bani care veneau la echipă”. EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

O echipă din Liga 1 aflată în criză financiară riscă să ajungă într-o situaţie şi mai dificilă.

Ioan Andone susţine că situaţia de criză de la Dinamo ar putea deveni critică. Legendarul dinamovist spune că are informaţii că tot mai puţini bani vor veni la echipă.

Veste devastatoare pentru Dinamo: ”Nu ştiu cum se vor descurca”

Dinamo a intrat din nou în insolvenţă după ce clubul a ajuns într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar. De altfel, nici după insolvenţă nu stă prea bine cu banii.

Înainte să fie demis, Mircea Rednic a dezvăluit că a fost să achite din banii lui anumite deplasări în Liga 1. Ba chiar a fost nevoit să achite carburantul pentru autocar, dar şi asigurarea RCA, care expirase.

Până la urmă, în ciuda acestor cheltuieli pe care le-a făcut, Mircea Rednic a fost demis din cauza rezultatelor slabe. Însă acest lucru a produs o reacţie în lanţ.

Mircea Rednic se bucura de susţinerea celor mai mulţi membri din programul DDB şi decizia lui Iuliu Mureşan de a-l demite nu le-a picat bine suporterilor.

Ioan Andone susţine că, în urma acestei demiteri, foarte mulţi suporteri au decis să se retragă din programul DDB, prin care cotizau la bugetul echipei.

Andone spune că inclusiv mulţi dintre apropiaţii săi au decis să renunţe să mai plătească bani prin acest program şi este de părere că situaţia financiară a echipei va deveni dezastruoasă.

”Se vor retrage mulţi din DDB, ascultă-mă! Am auzit o grămadă de prieteni cotizanţi, se retrag, erau bani care veneau la echipă. Aşa strângea Zăvăleanu banii. Dacă se retrag de acolo şi nu mai sunt două milioane (n.r. de euro), e unul singur, nu ştiu cum se descurcă”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

În ultimul an, cotizaţiile membrilor din programul DDB au fost decisive pentru supravieţuirea lui Dinamo. Suporterii au plătit peste 2,5 milioane de euro, bani care au ajutat-o pe Dinamo să-şi ia licenţa, să scape de anumite datorii şi să asigure o parte din cheltuielile echipei.

După demiterea lui Mircea Rednic, foarte mulţi suporteri şi-au manifestat dorinţa de a se retrage din programul DDB.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare