Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste teribilă pentru fanii lui City chiar înaintea returului cu Real Madrid. Starul lui Guardiola a bătut palma cu un alt club uriaş din Europa pentru un transfer din vară

Veste teribilă pentru fanii lui City chiar înaintea returului cu Real Madrid. Starul lui Guardiola a bătut palma cu un alt club uriaş din Europa pentru un transfer din vară

Manchester City

Comentarii

Căpitanul lui Manchester City, germanul Ilkay Gundogan, a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona în vederea unui transfer din sezonul viitor, conform publicaţiei Sport, preluată de cotidianul L'Equipe.

După cum relatează cotidianul sportiv catalan, mijlocaşul german Ilkay Gundogan, al cărui contract cu Manchester City expiră în luna iunie, a ajuns la un acord verbal cu Barcelona pentru a purta tricoul "blaugrana" în următoarele trei sezoane.

Căpitanul lui Manchester City, echipă care o înfruntă pe Real Madrid, miercuri, în returul semifinalei Ligii Campionilor (1-1 în tur, la Madrid), ar fi luat deja decizia de a pleca la finalul sezonului la FC Barcelona, în ciuda presiunilor făcute de gruparea engleză de a-i face o nouă ofertă salarială atractivă.

"Barcelona corespunde dorinţei familiei lui Gundogan de a merge în Spania după şapte ani la Manchester", a relatat cotidianul Sport, care a indicat în acelaşi timp că reprezentanţii clubului catalan nu vor oficializa transferul jucătorului german decât după încheierea sezonului.

Gundogan a câştigat patru titluri în Premier League de când i s-a alăturat lui City, în 2016, de la Borussia Dortmund, ridicând şi Cupa Ligii Angliei de patru ori şi Cupa Angliei în 2019.

City se află în luptă pentru cucerirea titlului în Premier League şi a Ligii Campionilor. Cu un meci mai puţin disputat şi cu două etape rămase de jucat până la finalul sezonului, echipa lui Guardiola are un avans de patru puncte faţă de ocupanta locului secund din Anglia, Arsenal, iar în Liga Campionilor joacă returul semifinalei, astăzi, cu Real Madrid, în direct la Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare