Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Dinamo. ”Câinii” au depus noul ”Plan de reorganizare”, care ar aduce o ”economie” de 5 milioane de euro

Veşti bune pentru Dinamo. ”Câinii” au depus noul ”Plan de reorganizare”, care ar aduce o ”economie” de 5 milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Noi speranţe în ”Ştefan cel mare”. Echipa s-a calificat în play-off, a fost preluată din mâinile lui Dorin Şerdean, iar noul ”Plan de reorganizare” a fost depus.

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, administratorul judiciar al celor de la Dinamo a depus noul ”Plan de reorganizare”, iar acum se aşteaptă ”undă verde” din partea Adunării Generale a Creditorilor.

Dacă va trece cu brio de Adunare, planul va trebui aprobat şi de judecătorul sindic, înainte de a fi pus în aplicare.

”Economie” de cinci milioane de euro pentru Dinamo

Aflată pentru a doua oară în insolvenţă, societatea SC Dinamo 1948 SA, conform ”Tabelului definitiv actualizat al creditorilor” are datorii de 37.268.955 de lei, adică aproximativ 7,4 milioane de euro.

Dacă noul ”Plan de reorganizare” va fi aprobat, vor fi ”şterse” aproximativ cinci milioane de euro dintre datorii, iar marii perdanţi vor fi creditorii care figurează la categoria chirografari.

  • 2.956.076 de lei este creanţa chirografarilor, care ar urma să ”dispară” din datoria totală.

Aşadar, Dinamo ar putea rămâne cu datorii vechi de 2,4 milioane de euro, plus alte datorii acumulate acum, în jur de 1,3 milioane de euro, bani care vor trebui viraţi cu prioritate, pentru a nu fi declarat falimentul oficial al clubului.

  • 3 aprilie este data următorului termen fixat de judecătorul sindic în procesul de insolvenţă al SC Dinamo 1948 SA.

Acţionarii Red&White, care au preluat pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo de la Dorin Şerdean, au promis că vor aduce în echipă, cât de curând, mai mulţi oameni de afaceri, care să pună umărul la redresarea financiară a clubului.

  • Sursa citată anunţă că Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan, cel mai mare creditor de la Dinamo, şi-a arătat susţinerea pentru noul plan propus de RTZ.

Afla mai multe despre: zavaleanurtzred&whitedinamo 

viewscnt
Articole similare