Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tribunalul a respins planul de reorganizare propus de Dinamo Bucureşti! Decizia de care depinde viitorului clubului din "Ştefan cel Mare"

Tribunalul a respins planul de reorganizare propus de Dinamo Bucureşti! Decizia de care depinde viitorului clubului din "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 S.A e nevoit să propună un nou plan de reorganizare al societăţii. Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, cererea "alb-roşiilor".

Dinamo trebuie să vină cu un nou plan de reorganizare

Dinamo Bucureşti e pe locul al optulea în Liga 2, dar nu are linişte la nivel administrativ. Planul de reorganizare al societăţii aflate în insolvenţă a fost respins, un pas de care depinde viitorul clubului. 

De asemenea, tribunalul a respins contestaţia acţionarilor Dorin Şerdean, Nicolae Badea şi Cornel Ţălnar, care nu sunt de acord ca DDB să devină noul acţionar majoritar, 

Decizia Tribunalului Bucureşti este următoarea: 

Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin şi Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului in condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată. 

Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin şi Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti. 

În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL - Filiala Bucureşti. 

Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022 

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare