Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, contactat pentru "perlă". Clubul a venit cu oferta! Negocierile, confirmate din interior

Becali, contactat pentru "perlă". Clubul a venit cu oferta! Negocierile, confirmate din interior

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi FCSB sunt în negocieri cu un club din România, Poli Iaşi, pentru cedarea unei "perle". Clubul din Copou îl vrea pe Alexandru Musi (18 ani) sub formă de împrumut. Negocierile pentru Musi au fost confirmate din interior de un oficial de la Iaşi.

Aşa cu a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport, Alexandru Musi va pleca, cel mai probabil, sub formă de împrumut de la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Poli Iaşi e clubul care-l vrea, în Liga 2, unde ar putea să joace constant pentru că e un jucător care îndeplineşte regula under setată de FRF.

Becali, contactat pentru "perlă". Clubul a venit cu oferta! Negocierile, confirmate din interior

Unul dintre jucătorii crescuţi în proria academie de FCSB, Alexandru Musi, e foarte aproape de a pleca de la echipa "roş-albaştră" sub formă de împrumut. Poli Iaşi, echipă cu ambiţii de promovare din Liga 2, îl vrea pe Musi, fotbalist care ar ajuta clubul din Copou să îndeplinească regula under pe care a impus-o FRF în eşalonul secund.

Florin Briaur, managerul executiv de la Poli Iaşi, a confirmat interesul clubului pentru Alexandru Musi, după ce Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport. Oficialul echipei din Copou a spus că şefii cluburilor discută pentru împrumutul lui Musi, fiind unul dintre jucătorii de pe lista de transferuri.

"Alexandru Musi, de la FCSB, este unul dintre jucătorii pe care ni-i dorim. Suntem în discuţii cu conducerea clubului FCSB pentru un împrumut. E clar că nu va ceda FCSB decât sub formă de împrumut un jucător născut 2004", a dezvăluit managerul executiv al ieşenilor, Florin Briaur, pentru liga2.ro.

Musi joacă în prezent, cu preponderenţă, pentru FCSB 2 în Liga 3, însă  are şi apariţii la prima echipă a clubului, în SuperLigă. În actuala ediţie are 113 minute în 3 meciuri. În prima ligă a debutat în sezonul 2020-2021 în eşecul cu U Craiova, scor 0-1, desfăşurat la 19 mai 2021.

  • 1 - un gol a marcat Alexandru Musi pentru FCSB în acest sezon, în 272 de minute jucate în opt partide din toate competiţiile
  • 2025 este anul în care expiră contractul dintre Musi şi FCSB

Gigi Becali îl preferă pe Radaslavescu în faţa lui Musi

Alexandru Musi a ajuns în anturajul echipei mari a "roş-albaştrilor" din vara lui 2021. Dar, Gigi Becali  îl preferă pe Radaslavescu, mai ales pentru că a plătit o sumă mare de bani lui Gică Hagi în schimbul său.

”Îmi place Radaslavescu. Dacă crede cineva că am luat ţeapă, se înşală. Îl văd din mişcări că va fi fotbalist. Încă n-are experienţă, e copil, n-a jucat mult, dar se vede dorinţa lui, voinţa de a pasa, se vede că are viziune de joc, viteză şi agresivitate. 

Va fi fotbalist, faţă de Musi, care e adevărat că driblează, face, drege, dar e prea lent. Între Musi şi Radaslavescu, îl aleg pe Radaslavescu, deşi Musi e de la noi.

Veţi vedea cine va fi Radaslavescu la 20 de ani. Va începe echipa cu el, primul pe listă! O să fie jucătorul numărul 1 de la FCSB. E activ, agresiv, se zbate. 

La fotbal, dacă n-ai bărbăţie, să nu-ţi fie frică de minge, eşti mort! Unde e mingea, e şi Radaslavescu, o iubeşte! Are bărbăţie să o primească. Dacă ţi-e frică de minge, că nu ştii ce să faci cu ea, degeaba ai talent”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

 

Afla mai multe despre: alexandru musi fcsbfcsb alexandru musialexandru musi poli iasialexandru musi poli iasi imprumut fcsb 

viewscnt
Articole similare