Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, negocieri pentru un TUN! Ofertă concretă: campioana din Europa, "îndrăgostită" de jucătorul FCSB!

Becali, negocieri pentru un TUN! Ofertă concretă: campioana din Europa, "îndrăgostită" de jucătorul FCSB!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) poartă, în aceste zile, negocieri pentru un nou tun pe piaţa transferurilor. Antrenorul lui Trabzonspor, campioana din Turcia, e "îndrăgostit" de Adrian Şut (23 de ani), mijlocaşul pe care FCSB l-a luat pe bani puţini de la Academica Clinceni.

Trabzonspor, campioana din Turcia, îl vrea pe Adrian Şut de la FCSB. Negocierile dintre Gigi Becali şi clubul turc au fost dezvăluite în urmă cu câteva zile, dar tratativele continuă pentru a se ajunge la un acord în priviţa transferului lui Şut în Turcia.

Becali, negocieri pentru un TUN! Ofertă concretă: campioana din Europa, "îndrăgostită" de jucătorul FCSB!

FCSB poate da un nou tun pe piaţa transferurilor. Adrian Şut este dorit de Trabzonspor, campioana din Turcia, al cărei antrenor e "îndrăgostit" de jucător. Potrivit site-ului 61trabzonhaber.com, negocierile dintre Gigi Becali şi reprezentanţii lui Trabzonspor pentru transferul lui Adrian Şut continuă.

Sursa citată scrie că şefii celor două cluburi continuă tratativele, după ce prima ofertă - două milioane de euro - "a fost considerată insuficientă". Potrivit sursei menţionate, decizia de a continua negocierile pentru a se ajunge la un acord a fost luată de turci pentru că "antrenorul şi stafful îl plac pe Şut".

În pauza de iarnă, de la FCSB se pregătesc să plece Ianis Stoica şi Alexandru Musi, în timp ce Gigi Becali şi-a dat acordul pentru prima sosire la "roş-albaştri". Kevin Boli (31 de ani), fundaşul central de la FC Botoşani, este primul jucător pe care FCSB îl va transfera când perioada de mercato se va deschide.

Adrian Şut a ajuns, în 2019, de la Academica Clinceni la FCSB, iar de atunci a strâns 68 de meciuri, cinci goluri şi două pase de gol în toate competiţiile.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2023 este anul în care expiră contractul actual dintre Adrian Şut şi FCSB, conform aceleiaşi sursei

Afla mai multe despre: adrian sut transfer trabzonsportrabzonspor transfer adrian sutadrian sut trabzonsportrabzonspor negocieri gigi becaligigi becali tungigi becali adrian sut 

viewscnt
Articole similare