Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru jucătorul din Superligă care a avut ruptură a ligamentului încrucişat anterior: ”Operaţia a decurs foarte bine”

Veşti bune pentru jucătorul din Superligă care a avut ruptură a ligamentului încrucişat anterior: ”Operaţia a decurs foarte bine”

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorul celor de la Petrolul Ploieşti, Mario Bratu (21 de ani), a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la care a fost supus după ce a suferit o accidentare gravă: ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Veşti bune pentru unul dintre jucătorii de perspectivă de la Petrolul

Pentru Mario Bratu, unul dintre jucătorii de perspectivă ai clubului Petrolul Ploieşti, vara n-a inceput tocmai plăcut.

Chiar înainte de finalul stagiunii precedente, la unul dintre antrenamente, Mario s-a accidentat la genunchi şi, deşi a sperat într-o refacere rapidă, până la urmă verdictul final al medicilor a fost unul dur: ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul piciorului stâng.

Aşa încât, vineri, 23 iunie, tânărul mijlocaş s-a văzut nevoit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală, efectuată la o clinică din Bucureşti.

”Operaţia a decurs foarte bine, iar astăzi aştept să plec acasă. De luni voi începe recuperarea, însă va dura ceva timp până când voi putea reveni şi la antrenamente. Trebuie să fiu tare, să trec peste acest moment greu şi să mă întorc mai puternic!”, a declarat Bratu.

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit chiar la începutul acestui an, Mario Bratu a bifat 21 de apariţii în stagiunea precedentă a Superligii, el aflându-se, în ultimii ani, şi în anturajul selecţionatei Under 20.

Afla mai multe despre: mario bratupetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare