Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Rareş Ilie de la Rapid

Victor Angelescu, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Rareş Ilie de la Rapid

Rapid

Comentarii

Rareş Ilie impresionează la doar 18 ani în Liga 1 şi în tricoul echipei Rapid Bucureşti, iar prestaţiile bune îi pot aduce un transfer mai repede decât s-ar aştepta. Finanţatorul Victor Angelescu a anunţat planul în privinţa fotbalistului ofensiv.

Victor Angelescu, anunţ despre transferul lui Rareş Ilie de la Rapid

Rareş Ilie a devenit indispensabil echipei antrenate de Adi Mutu. Pe lângă faptul că se încadrează regulii U21, internaţionalul român U19 îşi pune amprenta în ofensivă în echipa antrenată de Adi Mutu. 

Cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.de, Rareş Ilie poate fi următorul transfer important făcut de Rapid. Victor Angelescu ar fi de acord pentru suma potrivită, dar i-a recomandat tânărului jucător să evolueze pentru Rapid şi în sezonul următor. 

Însă, în vară, finanţatorul nu exclude nicio variantă. 

"Ne gândim să-l ţinem. Are un sezon bun, dar e foarte tânăr, dar ca business, dacă avem ofetă bună, normal că ne gândim. Vom vedea. Nu am sunat pe nimeni să-l propună undeva. Eu cred că e cam devreme să plece la 18 ani într-un campionat puternic. Nu ne gândim la asta, dar vedem în vară. Cred că ar mai trebui să rămână măcar un an. Dacă vom avea, vom analiza", a declarat Victor Angelescu pentru Orange Sport. 

  • 33 de meciuri, 3 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Rareş Ilie la Rapid, în acest sezon.  

Rapid se pregăteşte şi pentru următoarea stagiune, în care va avea un buget mai mare şi în care obiectivul va fi altul. 

"Am avut câteva discuţii cu Daniel Niculae, ştim ce îşi doreşte Adi în sezonul următor şi urmează să ne uităm atent şi să identificăm jucătorii respectivi. Bugetul va fi bun. Va fi un buget mai mare decât anul acesta", a mai spus finanţatorul clubului giuleştean, care a oferit detalii şi despre afaceristul pe care încearcă să-l atragă la Rapid Bucureşti. 

În urmă cu o săptămână, Angelescu l-a indicat pe Dan Şucu drept afaceristul pe care-l doreşte alături de el la Rapid

"Avem discuţii des, pentru că avem un proiect împreună şi la momentul oprotun anunţăm. Eu sunt convins că va veni să investească. Atunci când va fi ceva clar...", a adăugat Victor Angelescu. 

Afla mai multe despre: rareş ilietransfer rares ilievictor angelescu 

viewscnt
Articole similare