Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalul la CFR Cluj? Helmuth Duckadam ştie când "gaura" financiară va pune capac clubului: "Unul se va supăra şi va dori acei bani"

Finalul la CFR Cluj? Helmuth Duckadam ştie când "gaura" financiară va pune capac clubului: "Unul se va supăra şi va dori acei bani"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a oferit predicţia sa în privinţa lui CFR Cluj, club care are o datorie de 26 de milioane de euro.

Când datoriile vor pune probleme la CFR Cluj

Conform bilanţului financiar al anului 2021, CFR Cluj are o datorie în valoare de 26 de milioane de euro. Pentru Orange Sport, preşedintele Cristi Balaj a oferit explicaţii şi a dezvăluit ce decizie au luat acţionarii Nelu Varga şi Ştefan Gadola, în privinţa viitorului clubului care domină România. 

Cristi Balaj a susţinut că majoritatea datoriilor sunt către acţionari, iar Helmuth Duckadam crede că situaţia nu e alarmantă, întrucât persistă de mai mulţi ani. 

În schimb, susţine fostul portar, probleme vor exista atunci când unul dintre finanţatori se va retrage şi va cere clubului restanţele. 

"Să ajungem în fazele superioare tot cu fotbalul virtual ajungem. Cred că avem şanse, deoarece la campionatul care se desfăşoară la ora actuală în România, cu echipe în insolvenţă, faliment, cu datorii mari... Nu văd nicio şansă cât trăiesc eu, cel puţin.

(n.r. - Situaţia de la CFR Cluj e îngrijorătoare?) Nu. Noi ştiam. De ani de zile se spune că CFR-ul are probleme financiare, dar nu sunt datorii. Practic sunt datorii către acţionari. Sunt acţionari acolo, deci nu e o mare problemă. Problema e când unul se va supăra şi va dori acei bani pe care i-a împrumutat", a declarat Helmuth Duckadam. 

Cu prezenţe constante în grupele competiţiilor europene, CFR Cluj n-a reuşit să se redreseze din punct de vedere al bilanţului. 

Datele oficiale până la finalul anului 2021 indică datorii în valoare de 129.856.351 lei (aproximativ 26.280.000 euro), dintre care 26.232.739 de lei sunt către angajaţi. 

2019 a fost ultimul an în care CFR Cluj a fost pe plus, cu 5.262.787 lei, atunci când a ajuns în 16-imile de finală ale Europa League, unde a fost eliminată de Sevilla. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamcfr clujprobleme financiare cfr cluj 

viewscnt
Articole similare