Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali l-a pus la punct pe Dănuţ Lupu, după ce acesta l-a atacat pe Hagi: ”Ce i-a făcut în Grecia?” Impresarul, impresionat de discursul soţiei lui Dobrin | PODCAST

Victor Becali l-a pus la punct pe Dănuţ Lupu, după ce acesta l-a atacat pe Hagi: ”Ce i-a făcut în Grecia?” Impresarul, impresionat de discursul soţiei lui Dobrin | PODCAST

Special

Comentarii

Victor Becali a fost tranşant la adresa lui Dănuţ Lupu, în cadrul podcastului Orange Sport ”SportCast cu Sile”.

Dănuţ Lupu s-a plâns că n-a adunat decât 14 selecţii la echipa naţională deoarece n-a fost agreat de Gică Hagi, mai ales după un conflict pe care l-ar fi avut cu acesta după un meci cu Franţa, din 1995.

Victor Becali a avut însă o replică tranşantă şi spune că Dănuţ Lupu este principalul vinovat pentru faptul că n-a jucat mai multe meciuri pentru echipa naţională.

Victor Becali l-a pus la punct pe Dănuţ Lupu: ”I-a făcut Hagi probleme în Grecia?”

Victor Becali a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în această ediţie a podcastului Orange Sport, ”SportCast cu Sile”.

În cadrul dialogului, Victor Becali a vorbit şi despre afirmaţiile dure făcute de Dănuţ Lupu la adresa lui Gică Hagi.

Lupu a spus că el nu-l consideră pe Gică Hagi ”regele fotbalului românesc”, ci pe Nicolae Dobrin şi că el n-a jucat mai mult la naţională deoarece lotul ar fi fost făcut atunci de Gică Hagi şi apropiaţii săi.

Victor Becali, cel care la acea vreme îi impresaria pe cei mai importanţi jucători de la naţională, spune însă că Dănuţ Lupu şi-a pus singur piedici.

Agentul de jucători susţine că Anghel Iordănescu n-ar fi avut cum să-l cheme la naţională în timp ce Dănuţ Lupu se confrunta cu probleme cu justiţia din Grecia:

”De-aia n-a avut loc Lupu la naţională? El poate să spună orice, e o ţară liberă. Sigur, e părere lui, dar trebuie să fie şi întemeiată.

Ce i-a făcut Hagi în Grecia? E vina lui Hagi pentru problemele pe care le-a avut el prin Grecia? Putea să-l cheme la naţională atunci, când avea probleme? Sau după Panathinikos putea să-l cheme la naţională?

Unde a jucat? A, la Rapid. Şi îl vezi pe Puiu Iordănescu antrenorul care era influenţat de cineva? Nu există aşa ceva, astea sunt poveşti”, a spus Victor Becali pentru Orange Sport, în cadrul podcastului ”SportCast cu Sile”.

MAI JOS POŢI VEDEA TOT PODCASTUL CU VICTOR BECALI!

Victor Becali, impresionat de discursul soţiei lui Nicolae Dobrin despre disputa cu Gică Hagi

Într-o declaraţie pentru orangesport.ro, Gica Dobrin a vorbit în termeni superbi despre relaţia pe care Nicolae Dobrin a avut-o cu Gică Hagi.

Acea declaraţia a fost foarte apreciată în contextul dezbaterii lansate de Dănuţ Lupu despre cine a fost ”regele” fotbalului românesc.

Victor Becali s-a declarat şi el foarte impresionat de cuvintele Gicăi Dobrin. De asemenea, impresarul a subliniat că Gică Hagi şi Gică Popescu au respect pentru toţi marii fotbalişti pe care i-a dat România:

”Pentru mine, ce spune Lupu, că n-a fost ”Rege”... Aţi auzit ce frumos a vorbit soţia lui Gicu Dobrin? Ce declaraţie frumoasă? Eu, care-l ştiu pe Hagi cât de mult respect are faţă de...

Să-ţi povestesc o chestie cu Gică Popescu la birou. Era Liţă Dumitru, lucra la noi şi Popescu era în perioada aia cu noi.

Şi venea Liţă: ”Gică, plec şi eu mai devreme”. Ăsta a venit la mine, Gică, zice: ”Bă, spune-i mă lui 'nea Liţă... Cum, Liţă Dumitru îmi cere mie voie să plece?” Ăsta era respectul pentru el.

Eu ştiu respectul lui Gică pe care-l avea pentru Dobrin, pe care-l avea faţă de Balaci, pe care-l avea faţă de Liţă Dumitru... care pentru mine Liţă a fost un jucător uriaş. Comparaţiile astea nu cred că-şi au rostul.

Că nu vrea Lupu să-l recunoască pe Hagi, nici nu trebuie. Pe Hagi l-aţi auzit vreodată vorbind despre vreun coleg de-al lui? Niciodată”, a mai spus Victor Becali pentru Orange Sport, în cadrul podcastului ”SportCast cu Sile”.


 

Afla mai multe despre: sportcast 

viewscnt
Articole similare