You are here:

VIDEO | Andrei Raţiu, cel mai bun jucător de pe teren. Românul, evoluţie entuziasmantă cu Osasuna, încununată cu un gol

VIDEO | Andrei Raţiu, cel mai bun jucător de pe teren. Românul, evoluţie entuziasmantă cu Osasuna, încununată cu un gol

Stranieri

Comentarii

Andrei Raţiu (26 de ani) a jucat toate cele 90 de minute cu Osasuna şi a avut o evoluţie impecabilă.

Cine n-are un Andrei Raţiu, să facă rost de el. Internaţionalul român, cel mai bun jucător al meciului Rayo - Osasuna 3-1

Rayo Vallecano a reuşit să câştige, pe teren propriu, contra celor de la Osasuna, scor 3-1, în etapa a cincea din La Liga.

Oaspeţii au condus la pauză prin golul lui Garcia (27), dar gazdele au întors incredibil soarta partidei în partea a doua.

Mumin a înscris în minutul 50, Raţiu a dus scorul la 2-1 în minutul 66, iar Lopez a închis tabela la 3-1, în minutul 90+5.

Andrei Raţiu a reuşit să marcheze primul său gol în campionatul Spaniei pentru Rayo Vallecano. Acesta a trimis mingea în poartă cu un şut din prima de la marginea careului. Mingea a fost uşor deviată şi de un fundaş advers, dar, spre binele internaţionalului român, a intrat în poartă.

Datorită evoluţiei extrem de consistente, într-un meci în care a fost şi integralist, Andrei Raţiu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. El a primit cea mai mare notă în portalul de specialitate Sofascore, 8,1.

Aceasta a fost cea de-a treia partidă jucată de Andrei Raţiu în acest sezon din La Liga pentru Rayo. Este cotat la trei milioane de euro.

Afla mai multe despre: andrei ratiustranierila ligarayo 

viewscnt
Articole similare