You are here:

"Euforia a trecut. Trebuie să fim uniţi". Andrei Raţiu e pregătit de partida cu naţionala din Kosovo, primul meci în Nations League

"Euforia a trecut. Trebuie să fim uniţi". Andrei Raţiu e pregătit de partida cu naţionala din Kosovo, primul meci în Nations League
Comentarii

Andrei Raţiu, fundaşul român al celor de la Rayo Vallecano, a vorbit despre debutul echipei naţionale în noua ediţie din UEFA Nations League.

Mircea Lucescu este aproape de revenirea sa pe banca echipei naţionale la un meci oficial. Tehnicianul în vârstă de 79 de ani a preluat postul de selecţioner al echipei naţionale de la Edi Iordănescu, antrenorul care a condus echipa naţională spre o performanţă istorică la EURO 2024.

Iordănescu şi-a anunţat plecarea după campania de la EURO 2024, iar FRF l-a ales pe Mircea Lucescu pentru banca primei reprezentative.

Andrei Raţiu, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale din ultimul an, a vorbit despre venirea lui Mircea Lucescu pe banca naţională şi despre prima partidă a "tricolorilor" din UEFA Nations League, împotriva selecţionatei din Kosovo.

Andrei Raţiu: "Trebuie să fim la fel de uniţi ca până acum"

"Avem o mare şansă să intrăm în play-off pentru Cupa Mondială prin Liga Naţiunilor. Trebuie să fim la fel de uniţi ca până acum şi să luăm toate cele şase puncte din aceste prime partide. E o onoare pentru mine să lucrez cu Mircea Lucescu, de abia aştept să începem. 

O să fie meciuri grele, ştim bine din trecut cum a fost în Kosovo. Vor fi multe dueluri, de aceea trebuie să fim uniţi şi să jucăm ce ştim noi pentru a putea să luăm cele trei puncte acolo.

Iar apoi, acasă, să jucăm cu curaj împreună cu suporterii noştri pentru ca apoi să fim pe drumul cel bun. Le transmit fanilor că vom da tot ce putem, ca întotdeauna, şi îi aşteptăm să fie la fel ca şi până acum.

Se mai simte puţin euforia de după EURO, dar pot spune că a trecut. A fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea, chiar am fost foarte trist când am plecat de acolo." a declarat Andrei Raţiu, la FRF TV.

Afla mai multe despre: echipa nationalafrfandrei ratiukosovomircea lucescuromania 

viewscnt
Articole similare