You are here:

Prima reacţie a lui Nana Antwi după ce a ajuns la FC Hermannstadt: "Baba mi-a spus că este o echipă bună. Îmi place aici"

Prima reacţie a lui Nana Antwi după ce a ajuns la FC Hermannstadt: "Baba mi-a spus că este o echipă bună. Îmi place aici"

Hermannstadt​

Comentarii

Nana Antwi a fost împrumutat de FC Hermannstadt timp de un sezon, de la FCSB.

Fundaşul ghanez în vârstă de 24 de ani va evolua pentru FC Hermannstadt în acest sezon după un început modest de stagiune, la FCSB.

Fotbalistul transferat de FCSB în iarna acestui an, de la Urartu, în schimbul sumei de 100.000 de euro a avut parte de prestaţii sub aşteptările suporterilor şi a patronului clubului, Gigi Becali.

Nana Antwi: "Îmi place clubul şi îmi place cum joacă echipa de aici"

"Cred că Hermannstadt va avea un sezon grozav şi mă bucur foarte mult că fac parte din această echipă. Îmi place clubul şi îmi place cum joacă echipa de aici. Sunt la Hermannstadt să mă antrenez bine şi să ajut.

Am vorbit şi cu Baba Alhassan despre Hermannstadt. Chiar îmi place aici şi îmi doresc să fac parte din această familie. Baba mi-a spus că este o echipă bună, care are un antrenor foarte bun. Aşa că îmi place aici.

Sibiul este TOP! Suporterilor le transmit să aibă încredere. În acest sezon vom da tot ce avem mai bun să ne atingem obiectivele. Forţa Hermannstadt!", a declarat Nana Antwi, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbnana antwibaba alhassan 

viewscnt
Articole similare