You are here:

"Pentru MM, niciunul nu e bun". De această dată, Mihai Stoica i-a indicat un "fotbalist bun" lui Gigi Becali pentru transfer

"Pentru MM, niciunul nu e bun". De această dată, Mihai Stoica i-a indicat un "fotbalist bun" lui Gigi Becali pentru transfer

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, n-a îndrăznit iniţial să viseze că-l poate transfera pe Daniel Bîrligea, apoi s-a consultat cu MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie, înainte să bată palma cu acţionarul de la CFR Cluj, Nelu Varga.

Gigi Becali spune că MM Stoica este greu de impresionat, dar de această dată i-a indicat "un fotbalist bun": "Când ţi-l laudă MM, atunci să fii sigur"

Au fost ore de foc pentru Gigi Becali şi conducătorii de la FCSB, după ce Dan Şucu a intervenit şi a reacţionat, atunci când şi-a dat seama că Daniel Bîrligea se îndreaptă spre campioana Superligii. 

Finanţatorul FCSB a recunoscut că nu s-a gândit că poate face transferul de la CFR Cluj pentru doar două milioane de euro, iar părerea lui MM Stoica a venit ca o confirmare pentru Gigi Becali că face mutarea potrivită pentru atacul echipei, care joacă în Superliga, Cupa României şi Europa League. 

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB şi va purta tricoul cu numărul 9. 

Gigi Becali: "Pentru MM, niciunul nu e bun, dar mi-a spus că Bîrligea e bun"

Finanţatorul FCSB a dezvăluit ce discuţie a purtat cu MM Stoica, cel care este exigent atunci când analizează fotbaliştii pe care Gigi Becali i-ar putea aduce. 

"Azi dimineaţă MM mi-a scris <<Am o stare bună, băiatul e pe drum, mi-a dat mesaj. A semnat>>. Atunci, gata. I-am deschis uşile palatului cu covorul din faţă. De ani de zile nu a mai intrat cineva pe covor. 

Să vedem dacă eu cunosc fotbal acum, vedem câte goluri dă peste şase luni. 

M-am consultat cu MM. Eu, dacă mă consult cu MM şi el îmi spune <<Nu ştiu ce să zic, că e, că nu e>>. El mereu spune <<Du-te, domnule, cu el>>. La el niciunul nu e bun. 

Dacă MM îţi va spune că un fotbalist e bun... Îi întreb de Louis Munteanu şi zice <<Nu se compară, (n.r. - Daniel Bîrligea) e cu trei clase peste Louis Munteanu>>. Eu oricum ştiam, dar voiam ca MM să-mi spună. 

<<Dacă tu zici că ăsta e mai bun decât Louis Munteanu şi-l lauzi tu, înseamnă că ăsta e Ronaldo, băi, Mihai. Gata, îl iau orice ar fi>>. 

A zis <<Băi, Gigi, e de clasă>>. Păi, când ţi-l laudă MM pe unul, atunci tu să fii sigur că ăla e fotbalist, că el nu-l laudă pe vreunul", a declarat Gigi Becali, în ziua în care Daniel Bîrligea s-a transferat oficial la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalidaniel birligeamm stoicadaniel birligea transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare