You are here:

O nouă lovitură pentru Hansi Flick! Primul verdict, după ce încă un fotbalist important s-a accidentat la Barcelona

O nouă lovitură pentru Hansi Flick! Primul verdict, după ce încă un fotbalist important s-a accidentat la Barcelona

Fotbal internațional

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al echipei FC Barcelona, Dani Olmo, care a ieşit accidentat duminică în derbiul cu Girona (4-1), suferă de o leziune musculară la coapsa dreaptă, care îl va ţine departe de teren cel puţin patru săptămâni, a anunţat, luni, clubul catalan.

Dani Olmo va fi indisponibil mai multe săptămâni

„Dani Olmo suferă de o leziune la bicepsul femural al coapsei drepte. Durata absenţei sale va fi între 4 şi 5 săptămâni”, a scris clubul catalan într-un scurt comunicat.

Mijlocaşul spaniol va rata astfel următoarele meciuri ale Barcelonei, inclusiv primele două runde ale Ligii Campionilor, cu AS Monaco joi şi Young Boys Berna pe 1 octombrie, şi următoarea fereastră internaţională de la jumătatea lunii octombrie.

Marcând pentru a treia oară în trei meciuri cu Girona duminică, campionul european cu La Roja, sosit în această vară de la RB Leipzig, a părăsit terenul cu o grimasă pe faţă în minutul 61, fiind înlocuit de Eric Garcia.

Absenţa sa este o nouă lovitură pentru antrenorul german Hansi Flick, care este deja lipsit de Frenkie De Jong, Gavi, Fermin Lopez şi Andreas Christensen.

Afla mai multe despre: hansi flickbarcelonadani olmo 

viewscnt
Articole similare