Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal - Bayern Munchen 2-2, în prima manşă a sferturilor de finală din Champions League! Trossard a salvat speranţele "tunarilor"

VIDEO | Arsenal - Bayern Munchen 2-2, în prima manşă a sferturilor de finală din Champions League! Trossard a salvat speranţele "tunarilor"
Comentarii

Arsenal Londra a primit vizita lui Bayern Munchen în prima manşă a sferturilor de finală din UEFA Champions League. A fost 2-2 în Anglia, iar returul din Germania se anunţă la fel de spectaculos pentru calificarea în semifinale.

LIVE VIDEO | Arsenal - Bayern Munchen 2-2 (Saka 12, Trossard 76 / Gnabry 18, Kane 32), pe Orange Sport 3

Echipele de start:

  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli
  • Bayern: Neuer - Kimmich, Dier, De Ligt, Davies - Laimer, Goretzka - Gnabry, Musiala, Sane - Kane

Min. 90+5 Finalul partidei! 

Min. 76 GOOOOL Arsenal! Trossard egalează din pasa lui Jesus. 

Min. 58 Ocazie pentru Bayern! 

Min. 56 Fotbaliştii lui Arsenal cer eliminarea lui Kane. Atacantul englez a scăpat doar cu cartonaşul galben. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Pauză!  

Min. 32 GOOOOL Bayern! Sigur pe el, Kane trage plasat pentru 2-1. 

Min. 30 Penalty pentru Bayern! Saliba intervine imprudent asupra lui Gnabry, iar centralul dictează lovitură de pedeapsă.

Min, 18 GOOOOL Bayern! Goretzka pasează decisiv după recuperarea germanilor, iar Gnabry apare la finalizare excelent. 

Min. 16 Ocazie mare pentru Arsenal, semnată de White. 

Min. 12 GOOOOL Arsenal! Saka trage superb plasat de la marginea careului, iar scorul devine 1-0!

Min. 7 Martinelli trage cu stângul puţin pe lângă poartă.

Min. 1 A început meciul. 


Londonezii vin după o serie excelentă de rezultate, în Premier League. Jucătorii lui Mikel Arteta sunt neînvinşi de patru luni, în competiţia internă.

Ultima înfrângere înregistrată de "tunari" a venit chiar la turul din faza optimilor de finală, împotriva celor de la FC Porto, în Portugalia. În ultimele 11 partide de campionat, Arsenal a câştigat 10 şi a remizat o singură dată, împotriva rivalei la titlu din aceast sezon, cât şi din sezonul trecut, Manchester City, cu scorul de 0-0.

Bayern Munchen are parte de un sezon dezastruos pe toate planurile. Thomas Tuchel este aproape să piardă seria de 11 titluri consecutive obţinute de Bayern Munchen, un record în acest secol, în fotbalul german.

2012 era anul în care Bayern Munchen rata ultima oară titlul de campioană în Bundesliga. Thomas Tuchel a comis-o şi în Cupa Germaniei! Bavarezii au fost eliminaţi de o formaţie de liga a 3-a, FC Saarbrucken.

Trofeul UEFA Champions League rămâne ultima salvare pentru reputaţia lui Thomas Tuchel, care şi-a anunţat plecarea de la Bayern, la capătul acestei stagiuni. Transferul superstarului englez, Harry Kane, a ajutat formaţia din Bavaria pe plan ofensiv, însă, jocul colectiv al echipei a avut de suferit, în acest sezon.

La ultima partidă directă dintre Arsenal şi Bayern Munchen, londonezii au suferit o înfrângere drastică. 5-1 a fost scorul partidei disputate în martie 2017, pe Emirates Stadium.

Cu doar câteva săptămâni înainte de partida din retur, Bayern şi-a arătat forţa şi pe Allianz Arena. Tot 5-1 a fost şi scorul partidei tur, astfel, Arsenal a suferit una dintre cele mai ruşinoase eliminări din istoria clubului pe plan european, cu 10-2 scor la general.

Afla mai multe despre: uefa champions leaguearsenalbayern munchenmikel artetathomas tuchel 

viewscnt
Articole similare