Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo a fost salvat de un puşti în vârstă de 19 ani

VIDEO | Atletico Madrid - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo a fost salvat de un puşti în vârstă de 19 ani
Comentarii

Atletico Madrid a remizat, miercuri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Manchester United, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, arbitrat de Ovidiu Haţegan.

Atletico Madrid - Manchester Unitet 1-1 (Joao Felix - 7) // (Elanga - 80)

Echipele de start:

Atletico: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Savic, Reinildo - Llorente, Herrera, Kondogbia, Lodi - J. Felix, Correa

Manchester United: De Gea - Lindelof, Varane, Maguire, Shaw - Fred, Pogba - Rashford, Fernandes, Sancho - Ronaldo


Min 90. Final de meci!

Min 87. Ocazie mare Atletico! Griezmann a trimis mingea în bară!

Min 79. GOOOOOOOL United! După o eroare în apărarea lui United, Elanga de abia intrat pe teren, ajunge în poziţie de finalizare, trage la poartă şi marchează!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 45. Ocazie mare Atletico! Vrsaljko a lovit bara, după ce a trimis mingea cu capul spre poartă!

Min 7. GOOOOOOOOL Atletico Madrid! Joao Felix a deschis scorul cu o lovitură de cap!

Min 1. A început meciul!


Duelul dintre cele două combatante va avea loc începând cu ora 22:00. Partida va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan.

Atletico Madrid este campioana în exerciţiu a Spaniei. În Liga Campionilor, a fost într-o grupă cu Liverpool, Porto şi AC MIlan. A terminat pe locul al doilea, cu şapte puncte.

Deşi nu a triumfat vreodată în cea mai prestigioasă competiţie europeană la nivel de cluburi, gruparea madrilenă a ajuns de trei ori în ultimul act.

În 1984 a pierdut în faţa celor de la Bayern Munchen (0-4), în timp ce, în perioada mai recentă, a fost nevoită să se declare învinsă în două rânduri de către marea rivală de la Real Madrid: în 2014 (1-4) şi în 2016 (1-1, 3-5 d.p.).

În sezonul trecut, Atletico a fost eliminată de Chelsea, chiar în faza optimilor, 0-3 la general.

Duelul din această seară poate fi interpretat drept unul între Diego "Cholo" Simeone şi Cristiano Ronaldo.

”Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din lume. Sunt foarte buni de la mijloc în sus. În defensivă, stau foarte bine la jocul aerian, astfel e foarte greu să găsim greşeli în jocul lor. Mereu mă pregătesc să întâlnesc cei mai buni adversari şi caut metode să-i fac să sufere”, a declarat Diego Simeone, înaintea partidei.

Antrenorul argentinian de pe banca tehnică a campioanei din La Liga are coşmaruri cu superstarul portughez. Lusitanul ajuns la 37 de ani i-a făcut viaţa grea lui Simeone pe unde l-a prins în Champions League.

În perioada în care juca la Real Madrid, Ronaldo a marcat patru goluri în duelurile din fazele eliminatorii cu Atletico, inclusiv în finala din 2014.

De asemenea, şi în primul sezon la Juventus (2018-2019), cvintuplul Balon de Aur a tranşat disputa din optimi cu echipa pregătită de ”Cholo” Simeone. Madrilenii au avut 2-0 după meciul din tur, dar italienii au reuşit să se califice în sferturi graţie unui hat-trick semnat de portughez.

Ajuns la Manchester United, Cristiano Ronaldo are din nou şansa de a-i strica planurile lui Simeone în drumul său spre singurul trofeu care îi lipseşte din palmares: trofeul Ligii Campionilor.

În Premier League, gruparea de pe Old Trafford nu traversează cea mai bună perioadă, situându-se pe locul al patrulea, în timp ce în Liga Campjonilor, englezii au câştigat grupa F, compusă din Villareal, Atalanta şi Young Boys Berna.

Totuşi, Manchester United are un alt pedigree european. ”Diavolii roşii” au câştigat de trei ori competiţia (1968, 1999, 2008) şi au mai fost de două ori în finală (2009, 2011).

Duelul dintre cele două grupări din Spania şi Anglia pare a fi unul între două cluburi gigant de pe bătrânul continent, dar cu echipe care nu sunt în cea mai bună formă a lor.

Afla mai multe despre: atletico madridmanchester unitedliga campionilor 

viewscnt
Articole similare