You are here:

VIDEO | Căpitanul Rapidului în derby-ul cu FCSB a reacţionat: ”Era bine dacă reuşeam să câştigăm”. Ce a avut de împărţit cu Octavian Popescu

VIDEO | Căpitanul Rapidului în derby-ul cu FCSB a reacţionat: ”Era bine dacă reuşeam să câştigăm”. Ce a avut de împărţit cu Octavian Popescu

Rapid

Comentarii

Jucătorul şi căpitanul de conjunctură al celor de la Rapid, Răzvan Onea (26 de ani), a tras concluziile după derby-ul cu FCSB de pe Arena Naţională.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a 14-a din Superliga României.

Concluziile căpitanului Onea, după FCSB - Rapid 0-0: ”Suntem într-o pasă bună”

La finalul partidei de pe Arena Naţională, Răzvan Onea, cel care a purtat banderola de căpitan în absenţa lui Cristi Săpunaru, a analizat prestaţia echipei giuleştene pe terenul campioanei.

De asemenea, în timpul meciului, el a fost victima unui un gest nesportiv făcut de Octavian Popescu, atunci când fotbalistul FCSB-ului a încercat să-i aplice o palmă peste faţă căpitanului de la Rapid.

”Noi suntem în luptă să câştigăm punctele până la locul 6. E un punct în plus, important e că e al doilea meci în care nu luăm gol, apărarea a stat foarte bine şi sunt lucruri foarte bune. Vom analiza şi ce nu am făcut bine, iar mister ne va arăta.

Era bine dacă reuşeam să câştigăm şi lucrurile mergeau bine în continuare, sezonul trecut am câştigat cu ei şi câteva etape nu am reuşit să batem pe nimeni. Anul acesta suntem concentraţi să ieşim din grupele Cupei.

Cred că suntem într-o pasă bună, venim după două meciuri fără înfrângere, cel mai important e că am primit gol foarte greu şi am demonstrat că putem marca”, a declarat Onea, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a. Pentru formaţia lui Marius Şumudică urmează partida cu Botoşani din Cupa României, în deplasare, şi două meciuri acasă, cu Hermannstadt şi UTA Arad.

Afla mai multe despre: rapidfcsbrazvan oneaoctavian popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare