Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce s-a întâmplat când MM şi Iordănescu s-au intersectat: schimb scurt de replici. Ce l-a deranjat apoi pe oficialul FCSB | EXCLUSIV

VIDEO | Ce s-a întâmplat când MM şi Iordănescu s-au intersectat: schimb scurt de replici. Ce l-a deranjat apoi pe oficialul FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a fost antrenorul care l-a făcut pe managerul general al FCSB, Mihai Stoica, să revină pe banca tehnică alături de fotbalişti, în mandatul fostului principal al echipei. Cei doi s-au revăzut zilele trecute, când au fost invitaţi la Telekom Sport.

VIDEO | Întâlnire între Edi Iordănescu şi Mihai Stoica

Colaborarea dintre Edi Iordănescu şi FCSB s-a terminat după doar trei luni, pe finalul anului trecut, atunci când antrenorul a ales să se despartă de Gigi Becali. 

Deşi principalul a încercat de la început să aibă o poziţie de forţă în relaţia cu finanţatorul, acest aspect n-a fost pe placul afaceristului. Deşi Mihai Stoica a insistat ca Iordănescu junior să rămână, antrenorul n-a mai putut fi întors din drum. 

La câteva luni de la despărţirea surprinzătoare, managerul general al FCSB şi actualul selecţioner al României s-au reîntâlnit. 

Miercuri, Edward Iordănescu a fost invitat la Telekom Sport şi a oferit informaţii despre naţionala României

La finalul emisiunii, s-a întâlnit cu fostul său colaborator de la FCSB. Cei doi au făcut schimb de amabilităţi, întrucât expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, urma să intre în emisie. 

MM şi fiul fostului selecţioner şi-au strâns mâna şi au schimbat câteva cuvinte: "Baftă! Am comentat despre colaboratori. Dă-mi un semn. Baftă multă, te pup".

Mihai Stoica, deranjat de tactica aleasă de Edi Iordănescu

După ce a fost instalat pe banca naţionalei, Edi Iordănescu a început să-şi definitiveze staff-ul. El n-a reuşit să-l aducă secund pe Mihai Pintilii, dar a dorit şi alt nume de la FCSB. 

Mihai Stoica susţine că antrenorul a încercat să-l ia pe preparatorul fizic Thomas Neubert de la FCSB, iar conducătorul a recunoscut că s-a arătat deranjat de modalitatea prin care s-a încercat mutarea. 

Edi Iordănescu a oferit, de asemenea, punctul său de vedere în privinţa discuţiei cu Thomas Neubert

Un moment amuzant de la FCSB a fost povestit de Mihai Stoica, din mandatul lui Edi Iordănescu. 

"Eu mărturisesc că sunt genul care mai glumeşte, încearcă să mai destindă atmosfera. Am făcut vreo două glume, am văzut că râd cei din staff, nu şi secundul lui care venise, că ştia că nu are voie. Când am văzut că Edi nici măcar nu zâmbeşte, am zis <<Băi, gata>>. 

I-am şi zis lui Marius Ianuli, care participa şi el <<Mache, mai subţire>>. Când se terminau toate şi plecau jucătorii, pentru că stăteam mult, Edi era deschis şi un tip super ok, glumeţ, dar extrem de serios". 

Afla mai multe despre: mihai stoicaedi iordanescuechipa nationalafcsbselectioner romaniaintalnire mihai stoica edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare