You are here:

VIDEO | Cea mai frumoasă fază de atac. Liderul Superligii, tiki-taka cu Rapid, în Giuleşti: ”Ăsta e fotbal adevărat” / ”Ia uite-i cum fug, cer, aleargă”

VIDEO | Cea mai frumoasă fază de atac. Liderul Superligii, tiki-taka cu Rapid, în Giuleşti: ”Ăsta e fotbal adevărat” / ”Ia uite-i cum fug, cer, aleargă”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a câştigat pe terenul celor de la Rapid, iar în multe momente echipa lui Sabău a arătat faze ofensive de fotbal adevărat, aşa cum îi stă bine unei echipe de pe primul loc al campionatului.

Au cucerit Giuleştiul şi România. Faza clujenilor lui Sabău, de pus în ramă. Până şi Gigi Becali ar fi invidios

U Cluj a câştigat duelul cu Rapid, scor 2-0, în Giuleşti, în etapa a noua din Superliga României.

Berto (30) şi Dan Nistor (60), din penalty, i-au stricat lui Şumudică revenirea ”acasă” şi au adus victoria pentru echipa lui Sabău, care rămâne lider în campionat.

Totuşi, cea mai electrizantă fază a avut loc în minutul 66, când U Cluj a făcut un atac-şcoală exemplar şi a fost aproape de gol. A pasat de fiecare dată din prima, repede, fără să aştepte ca adversarul să aibă posibilitatea să intervină. Este fix genul de fază ofensivă pe care o vrea şi Gigi Becali la FCSB.

La finalul meciului, analiştii sportivi au ridicat în slăvi faza de atac construită de trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

”La noi în Superligă nu prea se joacă fotbal, dar ăsta e fotbal adevărat. Ăsta e fotbal jucat aşa cum trebuie. Dar ce s-a întâmplat? S-a pregătit Clujul foarte bine două săptămâni sau a jucat Rapidul foarte prost? Nu juca aşa (n.r. Clujul), cu fazele astea superbe. N-a jucat aşa ceva”, a declarat Bogdan Cosmescu.

”Ce fac ei de cele mai multe ori în faza asta? Cer mingea pe poziţie viitoare. De aia se dezvoltă faza asta. Ia uite cum vine jucătorul din spate, uite cum face. Iar pleacă la un-doi. Ia uite-i cum fug, cum cer, cum aleargă. Ia uite cum vine din spate. E fază pentru că toată lumea e în sprint, pe poziţie viitoare”, a recţionat şi Basarab Panduru.

A luat cuvântul şi Cosntantin Zotta: ”Eu sunt surprins cu ce lejeritate pasează”.

Astfel, nu este de mirare că, în prezent, U Cluj este lider detaşat în România, cu 21 de puncte acumulate în primele nouă etape. Rapid este în a doua jumătate a clasamentului, cu doar nouă puncte.

Afla mai multe despre: u clujrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare