Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai mare pierdere pentru naţionala de tineret. Mirel Rădoi a recunoscut că-i simte lipsa: "Este într-o formă foarte bună"

VIDEO | Cea mai mare pierdere pentru naţionala de tineret. Mirel Rădoi a recunoscut că-i simte lipsa: "Este într-o formă foarte bună"
Comentarii

România a început cu o înfrângere campania de calificare pentru Campionatul European din 2021, scor 1-2, cu Danemarca. Acum, tricolorii lui Mirel Rădoi joacă joi, la Ploieşti, cu reprezentativa Ucrainei.

"Pentru noi pare, cel puţin la prima vedere, un meci capital, şi mă refer la cel cu Ucraina, pentru că, din punctul meu de vedere, fiind şi prima partidă este cea mai importantă. Avem şi o revanşă de luat şi pentru meciul următor, cu Irlanda de Nord, cred că am avea nevoie de o injecţie cu o energie pozitivă şi asta ar însemna o victorie în meciul cu Ucraina.

Ucraina a câştigat Campionatul Mondial. Dar sunt puţin diferiţi de naţionala Danemarcei chiar dacă joacă acelaşi sistem, 4-3-3, au o dinamică mult mai bună. Este o pierdere pentru noi Florinel Coman,  pentru că era într-o formă bună, dar noi de asta suntem aici, să încercăm să aducem cât mai mulţi jucători către naţionala mare, ne bucurăm pentru el, sper să facă diferenţa şi acolo.

Arată oarecum că la acest lot sunt şi alte variante, dând posibilitatea şi altor jucători să vină să facă parte din lot şi mai departe să încerce fiecare dintre ei să lupte pentru un post de titular" , a declarat selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi.

Finlanda 2 1 1 0 4-2 4
Ucraina 2 1 0 1 4-2 3
Danemarca 1 1 0 0 2-1 3
Irlanda de Nord 2 0 2 0 1-1 2
Malta 2 0 1 1 0-4 1
România 1 0 0 1 1-2 0

 

Afla mai multe despre: radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare