Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au surprins-o camerele pe soacra lui Adi Mutu. A fost la meciul cu FC Argeş şi s-a distrat copios

VIDEO | Cum au surprins-o camerele pe soacra lui Adi Mutu. A fost la meciul cu FC Argeş şi s-a distrat copios

Rapid

Comentarii

Soţia şi soacra lui Adi Mutu au venit în tribune să urmărească Rapid - FC Argeş 2-1, a treia victorie consecutivă pentru giuleşteni.

Adrian Mutu a avut parte de suporteri speciali la partida dintre Rapid şi FC Argeş. În tribune şi-au făcut apariţia şi Sandra - soţia antrenorului Rapidului şi Mariana Bachici - soacra lui Adi Mutu.

Ele au trăit intens partida, s-au bucurat la reuşitele giuleştenilor şi s-au distrat copios când a fost cazul. Lângă ele s-a aflat şi Tiago Mutu, fiul pe care Adi şi Sandra Mutu îl au împreună.

Cum s-a distrat soacra lui Adi Mutu la meciul Rapid - FC Argeş

Adrian Mutu traversează o perioadă bună ca antrenor. Rapid are trei victorii consecutive, în primele patru etape, deşi adversarele de până acum au fost CFR Cluj (singurul eşec), FCSB, Universitatea Craiova şi FC Argeş.

La ultima victorie a Rapidului, 2-1 cu FC Argeş, în Giuleşti, Adrian Mutu a fost susţinut şi de familie. Sandra Mutu, fiul eu, dar şi mama sa - Mariana Bachici, au venit să-l încurajeze pe Adrian Mutu, dar şi pe ceilalţi rapidişti.

Ele au trăit intens meciul, i-au încurajat pe jucători, s-au bucurat cu poftă la reuşitele Rapidului, au râs şi s-au distrat când a fost cazul.

Sandra Mutu şi Adi Mutu s-au cunoscut în urmă cu şapte ani şi au un fiu împreună, pe Tiago, în vârstă de cinci ani. În vârstă de 28 de ani, Sandra Mutu este fostă Miss România.

Mariana Bachici, mama Sandrei Mutu (52 de ani), este o apariţie discretă şi are o relaţie foarte strânsă cu fiica pe, pe care, uneori, o însoţeşte la diverse evenimente.

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sefer, în minutele 45 şi 64. Pentru oaspeţi a înscris Kait, în minutul 90+2, în propria poartă. În minutul 79, de la rapidişti a fost eliminat Grigore.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare