Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Dacă nu jucam în Europa, aveam 6 puncte în plus!” Dan Petrescu, anunţ despre oferta de la Dinamo Moscova

VIDEO | ”Dacă nu jucam în Europa, aveam 6 puncte în plus!” Dan Petrescu, anunţ despre oferta de la Dinamo Moscova

CFR Cluj

Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I.

Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, 24, fiind departajate doar de golaveraj: CFR Cluj - locul 1, 24 de puncte, golaveraj 18, FC Viitorul – locul 2, 24 de puncte, golaveraj 14. Au marcat Peteleu ’27 (autogol), Matei ’36 şi Rivaldinho ’57 pentru gazde, respectiv Culio ’76 (penalti) pentru oaspeţi.

La finalul partidei, Dan Petrescu a mărturisit că a avut parte de cea mai slabă repriză a sa de când a venit la CFR Cluj: ”Cea mai slabă repriză de când sunt eu la CFR, dar a fost şi meritul lor. Când stai prin aeroporturi şi avioane, poate cu alte echipe câştigi, dar cu Viitorul e greu. E clar că primul greu îl dă Peteleu, iar al doilea e de la 50 de metri. Am avut şi noi ocazii să facem 2-1, dar Căbuz, poate cel mai bun de pe teren a scos tot. La 3-0 am încercat, am avut nişte ocazii rarisime, dar a fost prea târziu” a declarat tehnicianul CFR-ului.

El a găsit explicaţii pentru eşecul suferit la Ovidiu: ”Nu e uşor să stai în avioane, pe drumuri şi să pregăteşti un meci. Am vrut să schimb sistemul, dar n-a fost o idee prea strălucită. Mi-am dat seama imediat, dar vă spun încă o dată: dacă îţi dai gol singur...păi mingea aia nu se ducea nicăieri. Apoi golul ăla de la 30-40 de metri...Arlauskis s-a accidentat, aşa a jucat tot meciul”

În opinia tehnicianului de la CFR Cluj, dacă echipa campioană nu avea atâtea meciuri în Europa, ar fi avut acum în clasamentul Ligii 1 mai multe puncte: ”Noi suntem pe primul loc. Dar când am venit la Praga am pierdut la Astra, acum am venit de la Celtic şi am pierdut. Acesta este preţul. Felicit Viitorul pentru victorie. Cred că am mai multe victorii împotriva lui Hagi. Plus că mai vin şi ei la Cluj. Îl ştiţi foarte bine pe Hagi cum pregăteşte meciurile. A avut şi timp de odihnă în plus, a fost mult mai greu pentru noi. Dacă nu jucam în Europa, sigur aveam 6 puncte în plus. Nu sunt îngrijorat, de ce să fiu”

Presa rusă a scris că numele lui Dan Petrescu se află pe lista cu posibili tehnicieni care ar putea prelua echipa, alături de Kurban Berdiev, Oleg Kononov, cu puţine şanse, deoarece ar urma să preia pe PAOK Salonic, şi Alexander Haţkevici. Petrescu a replicat la finalul partidei de la Ovidiu: ”Numele meu e mereu vehiculat, dar după o asemenea înfrângere, nu am starea să vorbesc despre aşa ceva. Dacă s-au gândit (n.r Dinamo Moscova) la mine e bine” a încheiat tehnicianul campioanei României.  

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare