Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, surprins în timp ce-şi înjură cu patos colegii. Ce l-a scos din sărite pe mijlocaşul Universităţii Craiova

VIDEO | Dan Nistor, surprins în timp ce-şi înjură cu patos colegii. Ce l-a scos din sărite pe mijlocaşul Universităţii Craiova

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a fost surprins în timp ce-şi înjura colegii, după ce a fost încurcat de un adversar şi a scăpat mingea în afara terenului.

Mijlocaşul Universităţii Craiova a fost surprins în timp ce-şi înjura colegii, în prima repriză, după o fază petrecută în minutul 37 al meciului cu Sepsi.

Oltenii s-au impus până la urmă cu 1-0 în faţa echipei din Sfântu Gheorghe, printr-un gol superb marcat de Vătăjelu, în minutul 58.

Dan Nistor şi-a înjurat colegii. Ce l-a enervat

Universitatea Craiova începe să-şi revină după o serie de rezultate slabe şi, cu victoria de la Sepsi, are trei victorii consecutive, în campionat.

Însă jocul echipei din Bănie suferă în continuare, motiv pentru care jucătorii arată destul de multă frustrare.

În minutul 37 al meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Dan Nistor a fost surprins în timp ce-şi înjura colegii, deoarece aceştia n-au ieşit la pasă când el avea mingea.

Cum n-a avut prea multe variante, un adversar a avut timp să se apropie de Nistor, care a scăpat astfel mingea în afara terenului. A fost momentul în care mijlocaşul Universităţii Craiova a izbucnit: ”Haideţi la pasă, în p... mea!” (Video mai jos).



Mirel Rădoi, nemulţumit după succesul cu Sepsi: ”Prima repriză m-a deranjat”

Universitatea Craiova a făcu din nou un meci slab, mai ales în repriza a doua, când Sepsi a dominat şi a avut mai multe ocazii să egaleze.

Superioritatea adversarului a fost recunoscută cu fair-play şi de Mirel Rădoi, care spune că este o victorie nemeritată pentru Universitatea Craiova:

”În a doua repriză ne-au pus în dificultate. O victorie care nu e meritată cu cele două bare ale lor şi iniţiativa din repriza a doua a lui Sepsi. Eu cred că băieţii şi echipa pot mai mult, mai ales pe acest final de joc când adversarul a dat ce a avut mai bun.

Vătăjelu şi Nistor, probabil că având experienţă mai mare, le e mai uşor să înţeleagă ce le cerem faţă de ceilalţi. La determinare nu le putem reproşa jucătorilor nimic. Prima repriză m-a deranjat, că mi s-a părut că suntem lipsiţi de curaj”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare