Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu aruncă bomba: ”Au refuzat o ofertă mare pentru el!” Super lovitura pe care o poate da Gigi Becali

VIDEO | Dan Petrescu aruncă bomba: ”Au refuzat o ofertă mare pentru el!” Super lovitura pe care o poate da Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu susţine că FCSB a avut pe masă o ofertă foarte consistentă pentru Florinel Coman, dar Gigi Becali a refuzat să-l vândă. Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că Florinel Coman poate face faţă la echipele mari din Europa, inclusiv la Manchester City.

Joi, Daily Mail a surprins după ce a anunţat că Florinel Coman este monitorizat de Manchester City, Chelsea, West Ham şi AS Roma. Dan Petrescu este de părere că mijlocaşul de 21 de ani are calităţi suficiente pentru a face faţă la astfel de cluburi, dar spune că nu are informaţii despre vreo ofertă de la City. În schimb, susţine că ştie despre o ofertă importantă pe care FCSB a refuzat-o.

”Nu mă surprinde dacă ar fi pe lista lui City. Mi se pare cel mai bun jucător din campionat. E un jucător bun, în opinia mea, ar juca în orice ţară. Nu poţi să spui ce i se potriveşte sau nu i se potriveşte. Poate să joace oriunde. În momentul de faţă este într-o formă excelentă, nu văd de ce nu ar putea juca şi în Anglia, şi în Italia, şi în Spania... Acum nu ştiu dacă îl vor vinde cei de la FCSB, pentru că ştiu că preţul pe care îl are este foarte mare. Eu ştiu că au avut o ofertă mare, asta ştiu sigur, pe care au refuzat-o. Dar acum, oferta asta de la City, asta nu o ştiu”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare