Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, gol de trei puncte în duelul dintre Parma şi fosta echipă a lui Chiricheş. Scăriţă superbă a internaţionalului român

VIDEO | Dennis Man, gol de trei puncte în duelul dintre Parma şi fosta echipă a lui Chiricheş. Scăriţă superbă a internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) a marcat golul victoriei pentru Parma în meciul contra lui Cremonese, fosta echipă a lui Vlad Chiricheş.

VIDEO | Dennis Man a marcat golul victoriei pentru Parma, în meciul cu Cremonese

Parma a câştigat partida cu Cremonese, în deplasare, scor 2-1, în etapa cu numărul opt din Serie B.

Toate cele trei goluri au fost marcate în repriza a doua. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Hernani, care a punctat în minutul 54.

Egalarea a venit la 10 minute distanţă. Castagnetti a fost autorul reuşitei.

Totuşi, cele trei puncte au mers la Parma, iar golul care le-a adus a fost marcat de Dennis Man în minutul 66.

Internaţionalul român a fost lansat în profunzime de un coechipier şi l-a ”executat” cu o scăriţă superbă pe portarul advers.

Dacă Man a fost înlocuit în minutul 72, Valentin Mihăilă a fost trimis în joc din minutul 78 şi a încasat un cartonaş galben în minutul 90+2.

Astfel, datorită acestei victorii, Parma şi-a consolidat locul 1 în clasamentul ligii a doua din Italia. Urmăritoarele echipe, Palermo şi Venezia, au câte 16, respectiv 15 puncte.

În ceea ce-l priveşte pe Dennis Man, acesta a jucat şase meciuri şi a reuşit trei goluri şi o pasă decisivă pentru Parma în actualul sezon.

Afla mai multe despre: stranieridennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare