Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Diego Simeone, luat la ţintă cu diverse obiecte de fanii lui United în urma victoriei de la Manchester! Decizia luată de clubul englez

VIDEO | Diego Simeone, luat la ţintă cu diverse obiecte de fanii lui United în urma victoriei de la Manchester! Decizia luată de clubul englez

Manchester United

Comentarii

În urma victoriei de pe Old Trafford, Diego Simeone a fost luat la ţintă de fanii lui Manchester United.

Diego Simeone, luat la ţintă de fanii lui United în urma victoriei de la Manchester

Clubul Manchester United îi va identifica şi sancţiona pe fanii care au aruncat obiecte înspre antrenoul formaţiei Atletico Diego Simeone, la meciul de marţi seară, din Liga Campionilor.

Potrivit Reuters, fanii găsii vinovaţi riscă interzicerea accesului pe stadion pentru trei ani.

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a fugit spre vestiare într-o ploaie de obiecte aruncate de fanii Manchester United, marţi seară, la finalul meciului în urma căruia formaţia spaniolă s-a calificat în sferturile Ligii Camponilor.

Manchester United ar putea face obiectul unei anchete a UEFA. În special, suporterii au aruncat cu pahare cu bere către Simeone.

Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând în optimi echipa Manchester United, scor 1-1 în tur şi scor 1-0 în retur.

Afla mai multe despre: diego simeone 

viewscnt
Articole similare