Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Everton au răbufnit după ce echipa favorită a fost penalizată în clasament! Metoda inedită prin care au atras atenţia la City - Liverpool

VIDEO | Fanii lui Everton au răbufnit după ce echipa favorită a fost penalizată în clasament! Metoda inedită prin care au atras atenţia la City - Liverpool

Premier League

Comentarii

Un banner pe care scria "Premier League = Coruptă" a fost purtat de un avion în semn de protest în zona de deasupra stadionului Etihad sâmbătă, în timpul meciului dintre Manchester City şi Liverpool (1-1), relatează Reuters.

Grupul de suporteri Everton 1878s a postat pe Twitter o înregistrare video cu bannerul înainte ca avionul să îşi ia zborul. Bannerul a fost fluturat după ce clubul din Merseyside a primit săptămâna trecută o penalizare de 10 puncte pentru că a încălcat regulile de rentabilitate şi sustenabilitate din Premier League.

Sancţiunea a făcut ca echipa să coboare de pe locul 14 în clasament şi să intre în zona retrogradării, decizie care a zguduit campionatul. City se confruntă cu 115 acuzaţii pentru încălcarea regulilor financiare ale ligii.

Bannerul, care a trecut peste stadion în a doua repriză, a fost al doilea afişat pe cerul de deasupra arenei în timpul meciului.

Anterior, un avion a zburat cu un banner al grupului pentru drepturile omului Amnesty International pe care scria "EAU: Eliberaţi-l pe Ahmed Mansoor". "Libertatea de exprimare este un drept al omului", a precizat Amnesty International într-un comunicat. "Ahmed nu ar trebui să petreacă nici măcar o zi în plus în spatele gratiilor. Cereţi-i ambasadorului Emiratelor Arabe Unite să ajute la asigurarea eliberării sale imediate".

Suporterii lui Everton, între timp, plănuiesc mai multe proteste duminică, atunci când vor primi pe Goodison Park pe Manchester United.

 

Afla mai multe despre: evertonliverpoolmanchester city 

viewscnt
Articole similare