Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, un nou atac brutal la adresa FCSB! ”Motoreta” a ironizat Peluza Nord. ”Când a fost un scandal, s-au dus la poliţie”

Adi Popa, un nou atac brutal la adresa FCSB! ”Motoreta” a ironizat Peluza Nord. ”Când a fost un scandal, s-au dus la poliţie”

FCSB

Comentarii

Adi Popa şi-a continuat tirada împotriva celor de la FCSB şi rămâne una dintre cei mai puternice voci care s-a poziţionat de partea Stelei în războiul cu echipa lui Gigi Becali. După ce şi-a argumentat opinia prin stemă, nume şi palmares, ”Motoreta” a vorbit la superlativ şi despre Peluza Sud Steaua, pe care o consideră net superioară Peluzei Nord ( FCSB).

În 2016, Peluza Sud şi Peluza Nord şi-au ales drumuri diferite, primii alegând să susţină Clubul Sportiv al Armatei, în timp ce ”Nordul” a s-a poziţionat de partea FCSB-ului. Decizia de a susţine echipe diferite a dat naştere unei rivalităţi intense între suporterii ce cântau la un moment dat într-un singur cor, pentru formaţia care se numea ”Steaua”.

Adi Popa nu dă notă de trecere Peluzei Nord. ”Întrebaţi-i pe cei de la Dinamo cu cine au rivalitate”

”Motoreta” a vorbit despre suporterii echipelor din provincie ce erau înfrăţiţi cu susţinătorii Stelei. Facţiunile de fani ce reprezintă Corvinul şi UTA au rămas de partea Stelei, argument considerat de Adi Popa foarte solid în justificarea sa. Pe lângă prieteniile cu cele două echipe de la noi, Peluza Sud Steaua a rămas aproape şi de bulgarii de la CSKA Sofia, care i-au insoţit pe roş-albaştrii, atât la derby-ul cu Dinamo, cât şi la cel cu Rapid.

”Eu zic altceva. Eu sunt de partea suporterilor. Hai să vedem grupurile cu care Steaua a fost înfrăţită de când şi când. Ce echipă recunosc? CSKA Sofia, cu care au frăţie, la ce meciuri vin să susţină Steaua? Corvinul, UTA, cu cine au frăţie? Grupurile ultras, pe cine respectă? Întrebaţi-i pe cei de la Dinamo şi Rapid, cu cine au rivalitate, cu FCSB sau Steaua?”, a spus Adi Popa, la ProSport.

Mai mult decât atât, fostul jucător al lui Reading a reamintit şi un episod din derby-ul Steaua - Rapid, disputat în Cupa României, partidă ce a reprezentat cel mai aşteptat eveniment de simpatizanţii fenomenului ultras din România. Peluza Sud Steaua a afişat un banner inscripţionat cu nişte coordonare, iar Adi Popa a desluşit misterul.

Acesta a dezvăluit că respectivele coordonate reprezintă un punct din Bucureşti, în care fanii stelişti şi cei rapidişti au avut conflict, din care victorioşi au ieşit roş-albaştrii, după spusele lui Popa.

”La meciul Steaua-Rapid din Cupă au fost nişte coordonate pe un mesaj afişat de Peluza Sud. Cei de la Rapid s-au dus peste cei de la Steaua să-i bată, au luat bătaie şi au fugit acasă.  De ce nu se duc peste FCSB dacă au rivalitate atât de mare?”, adăugat Popa.

Sud Steaua, poate cea mai impresionantă peluză din România ca urmare a activităţii din ultimii ani, a dat câteva lovituri grele recent, prin capturarea steagurilor ”Ultras Sălăjan”, ”Front 48” (Dinamo), ”CdI” (Rapid), dar şi pe cel al facţiunii ”Tornado”, grup ce susţinea FCSB.

Fanii vicecampioanei au sesizat organele legii după ce şi-au pierdut steagul de gard, iar mebrii Peluzei Sud implicaţi în acţiunea respectivă au fost sancţionaţi cu amenzi şi dosare penale.

”Au mai fost scandaluri cu capturi de steaguri, Steaua - Dinamo, de ce nu apar şi în partea cealaltă (n.r. la FCSB)? Bine, înţeleg că în partea cealaltă a apărut unul şi s-a ajuns la dosare penale”, a concluzionat Adi Popa.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaadi popa 

viewscnt
Articole similare