Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază de ”Dosarele X” în Liga 3! Nimeni nu a înţeles de ce a fost anulat un gol perfect valabill. Clubul dezavantajat a răbufnit

VIDEO | Fază de ”Dosarele X” în Liga 3!  Nimeni nu a înţeles de ce a fost anulat un gol perfect valabill. Clubul dezavantajat a răbufnit

Fotbal intern

Comentarii

Ligile inferioare din România continuă să ne surprindă, nu doar prin fotbalul slab practicat pe suprafeţe de joc dezastruoase, cât şi prin deciziile uluitoare de arbitraj.

Ca la noi, la nimeni! ”A fost faultat de aer” şi a mascat o gafă incredibilă

La sfârşitul săptămânii trecute, Sporting Roşieri a primit vizita lui Sporting Roşiori în etapa a 13-a din Seria 6 a Ligii 3. Meciul a fost foarte important pentru ambele formaţii, ţinând cont că ambele se luptă pentru accederea în play-off.  

În minutul 28 al jocului, la scorul de 0-0, Roşiori a înscris în urma unui corner, însă arbitra Maria Terteleac a anulat reuşita pentru fault la portar. Decizia sa nu a fost înţeleasă de niciunul dintre jucătorii gazdelor, din pricina faptului că niciun jucător de la Horezu nu l-a incomodat pe portar, ba mai mult, acesta a fost împiedicat să ajungă la minge de coechipieri.

Golul ar fi fost foarte important pentru teleormăneni, deoarece Horezu a câştigat meciul cu 2-0, ambele reuşite fiind marcate în actul secund.

  • VIDEO cu faza

Preşedintele clubului a transmis un comunicat dur. ”Jucătorii merită respect”

,,Meciul de vineri, 17 noiembrie 2023, împotriva echipei Flacăra Horezu, disputat pe Stadionul Municipal din Roşiori de Vede, a avut parte de un arbitraj total nepotrivit al brigăzii de arbitri, care a dus la viciere de rezultat. Mai exact, în minutul 28, echipei noastre i-a fost refuzat un gol valabil, pe motiv de fault în atac asupra portarului advers, la scorul de 0-0 (faza de joc, ataşată în această postare).

Munca unor fotbalişti a fost astfel ignorată prin această decizie. Sporting a fost dezavantajată voit sau din cauza unor greşeli omeneşti, însă efortul conducătorilor şi al antrenorilor stă în rezultate! Oraşul Roşiori de Vede are o tradiţie marcantă în fotbal şi merită respect! De regulă, nu învinovăţim brigăzile de arbitri, însă clubul nostru oferă respect şi doreşte să fie respectat!", a transmis preşedintele Paulică Mara, prin intermediul paginii de Facebook, prin intermediul paginii de Facebook a clubului.

În urma rezultatului, Flacăra Horezu a urcat pe locul trei în campionat, la trei lungimi distanţă de liderul Turnu Măgurele. De cealaltă parte, Roşiori este pe şase, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: flacăza horezusporting roşiori,  

viewscnt
Articole similare