Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fericirea durează puţin la FCSB, atunci când se supără Gigi Becali: "A fost totul bine până la al doilea meci. M-a sunat şi mi-a spus să reziliem"

VIDEO | Fericirea durează puţin la FCSB, atunci când se supără Gigi Becali: "A fost totul bine până la al doilea meci. M-a sunat şi mi-a spus să reziliem"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta Claudiu Belu (26 de ani) a fost împrumutat de FCSB la FC Voluntari, însă sunt şanse foarte mari ca fotbalistul să nu se mai întoarcă niciodată la baza din Berceni.

Claudiu Belu a reprezentat una dintre loviturile cu care Gigi Becali se lăuda că pregăteşte să ia titlul în sezonul 2019/2020. Finanţatorul celor de la FCSB îl acontase de ceva timp pe fotbalist şi îşi punea speranţele că va deveni rapid indispensabil şi că va face pasul către echipa naţională. Nu a fost să fie, iar după doar două meciuri din Liga 1, era anunţat să-şi facă valiza.

VIDEO | Fericirea durează puţin la FCSB, când se supără Gigi Becali: "A fost totul bine până la al doilea meci. M-a sunat şi mi-a spus să reziliem"

A fost titular în prima etapă, când FCSB a trecut de Hermannstadt cu 4-3, a bifat titular şi integralist dubla cu Misalmi Orhei din preliminariile Europa League, a fost rezervă la meciul din etapa a doua de Liga 1, cu Sepsi (0-0), iar cea de-a treia i-a fost fatală. FCSB a pierdut cu FC Botoşani, scor 0-2, pe teren propriu, iar Belu a fost unul dintre jucătorii sacrificaţi de Gigi Becali. După primele contracte avute cu Gigi Becali, fotbalistul nu s-ar fi aşteptat că "prietenia" să ţină aşa puţin timp.

"(Cum a fost primul contact cu Gigi Becali?) Am vorbit seara cu el la telefon, m-am dus la palat, am discutat de ce o să fie, de contract, de mai multe lucruri. Ne-am înţeles, după o perioadă m-am dus să semnez, au fost mai multe întâlniri.  Îţi dai seama câte telefoane au fost, a fost totul bine până la al doilea meci când m-a sunat şi mi-a zis că vrem să reziliem.(Cum a fost momentul? ) M-a şocat, deşi ştiam cum e. M-a şocat, îţi dai seama! Eram la antrenament după meci în vestiar, a venit în vestiar, ne-a ţinut o morală cum se face şi asta a fost", a declarat Claudiu Belu, pentru Telekom Sport.

Claudiu Belu se consideră ghinionist. Faptul că a venit liber de contract la FCSB i-a oferit patronului o mai mare uşurinţă în a se descotorosi de el, consideră acesta. Altfel ar fi fost situaţia dacă Becali ar fi plătit o sumă de ani în schimbul său. "La FCSB, dacă mergi liber de contract, e mai greu! Dacă se dă bani pe tine, ai şanse mari", a spus acesta Claudiu Belu.

Cel mai probabil, Claudiu Belu va fi lăsat împrumut la FC Voluntari până la finalul sezonului competiţional, apoi îşi va rezilia contractul cu FCSB. Gigi Becali l-a inclus pe "lista neagră", iar decizia pare iremediabilă. În cariera sa, Claudiu Belu a mai evoluat pentru Politehnica Timişoara, Concordia Chiajna, Târgu Mureş, Astra Giurgiu, FCSB şi FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare